BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 29 januari 2009

MAC Threesome - igen! Plus kafferep, cykeln och ett litet inköp

Hej och godkväll!

Ett par saker idag har varit så efterlängtade: kafferep och cykel. Kafferepet förgylldes av att den enda andra deltagaren tagit med sin mors gamla kaffekoppar:

Arabia, troligen 40-tal

Cykeln: min motion, min transport och mitt flyktmedel, hämtade jag ut idag från en cykelreparatör jag verkligen inte hade hittat till själv. 90 kr fick jag betala för slangbyte på min 5 växlade damcykel och en skruv till stänkskärmen. Dra på trissor! Nu kan jag leva igen! Inga fler surt förvärvade mynt till bussen, inga trista halvtimmespromenader bara för att komma till gymmet, inget mer be om skjuts när motivationen tryter...


Till makeupen, det ni är här för:


En så metallisk version av min nemesis som jag kunde åstadkomma. Det handlar om Threesome-trion från MAC, en bakad Mineralize-skugga. En flytande vinröd skugga som bas, den rosa ur trion applicerad våt och rejält med den vinröda i yttre ögonvrån och globlinjen. Matt vitbeige highlighter, eyeliner, mörkbrunt i globlinjen och en touch av en ljusrosa skugga i inre ögonvrån. De senaste är från min Coastal Scents-palett.Till ögonen har jag använt:
Lumene Eyemakeup Base
Yves Rocher Coleurs Nature Liquid Pearl Eyeshadow, Prune Audacieux
MAC Mineralize Eyeshadow Trio, Threesome (rosa och vinröd skugga, använde inte kopparglittret)
Från CS-paletten:
Matt ljusbeige som highlighter
Skimrande ljusrosa i ögonvrån
Mörkbrun för att förstärka globlinjen
Svart blandad med mixing medium som eyeliner
Gråbrun till ögonbrynen
IsaDora Inliner Kajal, Blonde
L'Oreal Volumissime 4x Mascara, svartHär får jag säga att resultatet blev metalliskt, täckande, intensivt och hållbart. Tack vare den blanka och fullständigt täckande basfärgen, alltså! Mmmhm, MAC... Detta hade jag velat se åtminstone med hjälp av er Paint Pot!Jag är nöjd, fick till och med komplimanger av makeupartisten som jobbar på FACE! (Där jag faktiskt tog mod till mig och frågade om det vore en idé att fråga om extrajobb trots att jag inte är utbildad...)På läpparna har jag Cliniderm Läppglans, det transparent rosa.På med favorithatten, favoritörhängen, lite bronzer and I'm good to go!Efter kafferepet drog jag och min kompis till stan där jag inte bara hämtade cykeln utan även svängde in på FACE för att kolla in utbudet. Jag testade knallrosa läppstift, diskuterade som sagt extrajobb (jag ska prata med franchisetagaren herself när hon är i butiken), testade den nya flytande eyelinern (den sitter som berget på min hand, efter tre handtvättar och lite disk) OCH köpte en svart cake eyeliner. 139 kr som jag utgår från är väl investerade pengar. Jag gillar att kunna bestämma själv över konsistensen på min eyeliner...

9 kommentarer:

Sminkan sa...

Snygg glans i skuggan, faktiskt riktigt metallisk! Läckert! Och du klär i de färgerna.

Marie sa...

Sminkan: Ja jag fick till det! Tack så mycket, det är tur att man klär i det man gillar. Eller gillar man det man klär i?

Emma P sa...

Skitsnyggt! färgglatt men ändå lite sobert. och hatten är så snygg och klär dig så bra!

Marie sa...

Emma P: Tack så mycket! Det fick bli lite sober makeup i övrigt eftersom ögonen var så pass markerade och färgintensiva.
Min favorithatt... I tider av tråkig frisyr sitter den på nästan jämt! :)

malin sa...

riktigt snyggt!:D

Marie sa...

malin: Tack så mycket! :)

Pernilla sa...

Riiiktigt läckert=)

Marie sa...

Pernilla: Tack så mycket! Det var en bra makeup :)

徵信社 sa...

I love it! Very creative!That's actually really cool.
謝謝你的文章分享,請你有空到我

參觀,Thanks