BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 10 februari 2009

Swatches från senaste Head2Toe-beställningen

Här är nio nagellack som jag idag fick hem från Head2Toe, och jag tror jag i ett svagt ögonblick lovade att swatcha dem, en per nagel. Eftersom jag byter hela manikyren var tredje dag som tätast kan det ta ett tag innan alla fått en riktig flukt av verkligheten...
Om vi ska snacka pengar, vilket man ofta gör när det gäller dessa nagellacks-etailers så kostade nagellacken mellan $2,50 (Color Club) och $4,75 (OPI).
Frakten för hela kalaset gick på $21,70, alltså tio flaskor nagellack, tre filar, tre bufferblock, en flaska thinner och en flaska nagelbandsremover. Alla produkterna kostade sammanlagt $46,68. Bry inte era söta huvuden om vad det blir tillsammans...


China Glaze Unplugged samt Wagon Trail, Misa Toxic Seduction, Color Club After Hours, Misa Burgundy Wine.


China Glaze Octa Gone Wild, OPI Can You Dig It?, Color Club Pink Lust och China Glaze Revolution.


China Glaze Unplugged. Bajsbrun (jättevacker, missförstå mig rätt!), mycket varmt brun färg. Påminner i ärlighetens namn om en nylagd koblaja med kopparskimmer. (Vad har du ätit, Rosa?)


China Glaze Wagon Trail. Svart bas med olivguldigt skimmer. Gör sig helt klart bäst i solljus eller under starka lampor, det är en sjukt fin färg som mest dyker upp i en rejäl dusch av fotoner.


Misa Toxic Seduction. Mörkt blågrön bas med giftgrönt skimmer, lite Östersjön över det kanske? Det är en unik diskrepans mellan färgen på pigmentet och färgen på skimret som gör lacket riktigt djupt och svårt att fokusera på. Bilden gör inte rättvisa.


Color Club After Hours. Grafitmetallic med mikroskopiska mängder regnbågsskimmer. Tror jag köpte detta av naivitet, hade hoppats på en normal variant av ManGlaze Fuggen Ugly (som vi kan se på naglarna hos Yta) men det vet jag ju att det inte är.


Misa Burgundy Wine. Ååh, det är hur snyggt som helst, fastän jag skadade det mitt på nageln. Man får en vampöverdos om man tittar lite för länge. Jag känner för smala läppar, cigarettmunstycke, lagda lockar i håret, en pennkjol och Burgundy Wine på naglarna. Trots detta så tyckte jag vid lackandet att jag saknade ett je ne sais coui... Eller så var det bara je ne sais coui jag såg, inget mer?


China Glaze Octa Gone Wild. *änglakörer* Jag har en crush på holografiska nagellack, och Kaleidoscope-kollektionen från China Glaze verkar var på piedestalen. Jag älskar hur de ser ut, att de sticker ut, att de är så glittriga. Och detta... det är lila. Top Notch. Mycket bättre än LOL som är mörkare och har en mycket mer subtil (i de flesta ljus obefintlig) holo-effekt.


OPI Can You Dig It? Rakt av ett lila krämlack. Nästan lite dammigt i färgen, en inte så bjärt, varm lila färg. Sjukt användbart! Men ni ser lite cuticle drag? Penseln tar med sig det undre lagret från den punkt man sätter ner penseln...

Det rättade till sig efter tredje lagret. Jag måste erkänna att min OPI-oskuld blev rätt antiklimaktisk i och med denna lilla appliceringsfadäs - jag råkar i princip aldrig ut för detta annars. Hm.


Color Club Pink Lust. Sicken miss! Alltså, det är sjukt snyggt. Men neonrosa, who would have thought? Det tar jag fram när det är vår. Men jag beställde Pink Lust efter att ha sett bilder på en blogg som inte stämde så bra, trodde det skulle vara ett klarrosa krämlack i en mellanmörk färg. Typ Barbie-rosa.


China Glaze Revolution. Det här är till mamma och jag är övertygad om att hon kommer att gilla det. Det var lättlackat, flöt ut jämnt och var tillfredsställande täckande efter ett lager men såklart fick det ett finare djup efter två. En mysig tomatröd färg som på ett tydligt sätt har en orange bas, men inte på något sätt är något annat än rött.

23 kommentarer:

SminkJante sa...

Vilka härliga lack.

Marie sa...

SminkJante: Tack, jag är glad över att ha dem hemma :)

Sminkan sa...

Du har otroligt snygga naglar, och otroligt snygga lack med! ;D

Marie sa...

Sminkan: Åhmen hördu, tack så mycket :)

mimmi sa...

Du har himla bra smak. Pink lust och Octa Gone Wild skulle jag nog skippat, men annars hade det kunnat vara min beställning. Om jag hade haft råd, buhuuuu!

Marie sa...

Mimmi: Haha, tackar! Nej, mtp vad du tyckte om ditt knallrosa Butter London-lack så förstår jag att du inte är sugen på Pink Lust. Och holo-lacken, antingen älskar man eller så hatar man dem. Detta är mitt femte :D (Och jag _ska_ ha det svarta holo-lacket Revvvolution från Color Clubs nya kollektion!)

marinamake sa...

Åh jag blir sååååå avundsjuk på dina snygga naglar, själv kämpar jag på korta stumpar som spricker och skivar sig och går av hela hela tiden :-(. Snygga lack du beställt! Wagon Trail har jag också, den är verkligen läcker!

Motownjunk sa...

Åh, Burgundy Wine måste jag ju bara ha! Men det var lite taskigt mot oss som valde tyska på högstadiet faktiskt. Var det där franska en lackdiss eller vad? Och visst är Revolution fint! Hoppas din mamma blir nöjd!

Marie sa...

Marina: Men det ska du inte vara, du har jättefina naglar! Det handlar inte bara om längd, det handlar om form! Men om du vill ha ett par tips så är detta mina tre: 1. använd handskar när du diskar/städar, 2. olja/smörj naglarna så ofta som möjligt, helst flera gånger per dag och 3. ha alltid naglarna lackade, det ökar styrkan iom att de blir lite tjockare och är faktiskt skyddade mot t ex vädret och vatten.
Wagon Trail har jag som nuvarande manikyr, det är bara synd att skimret gömmer sig i mulet väder...

Marie sa...

Motown Junk: Ja, det är ett sånt där rött man känner sig lite speciell i :) "Je ne sais quoi" är ett begrepp som direktöversatt betyder "jag vet inte vad" och innebär en egenskap det är svårt att sätta fingret på. Så, ingen diss för Burgundy Wine, men jag saknar något särskilt. Men visst är det orättvist att säga något när man bara testat det på en nagel? Fortsättning följer när jag gjort en full manikyr! ;)

Marie sa...

Motown Junk: Förresten, Revolution är fint men mamsingen behöver inte vara rädd för att jag ska stjäla det, inte riktigt min stil :)

adrasteiah sa...

Vilka bra swatcher! Nu har du mycket fint att frossa i =) Unplugged är lite bajsbrun men jag tycker skimret är himla fint, och så får jag bara sån lust att matcha det med turkost av någon anledning!
Visst är Burgundy Wine samma som jag visade för en tid sedan men jag kastade om orden, eller?

Kerstin sa...

Åh, så fina! Misa Toxic Seduction är allra finast, tycker jag. Jag blir så köpsugen =)

merlyn sa...

Riktigt snygga lack! "China Glaze Octa Gone Wild" var en stor favorit :D kram

Marie sa...

Adrasteiah: Vad kul att du tycker det! Ja, en i taget får det la bli! Fast jag har en hel del otestat sen innan också... Detta kommer ta så lång tid! :) Hmm, ja Unplugged med turkost låter helt perfekt!
Burgundy Wine, ja visst är det samma!

Kerstin: Tack, jag gillar dem själv också :) Toxic Seduction är jättehäftigt, jag hade tur eftersom det varit slut länge.

merlyn: Ja enligt mig är Octa Gone Wild det perfekta holo-lacket, det kan inte bli bättre. Rätt storlek på partiklarna, massor av effekt och så är det en superfin lila nyans..

Therése sa...

tack för kommentaren, och tack för det härliga skrattet om ditt koblajelack! Fick lov att berätta för sambon och han skrattade hjärtligt han med!

Marie sa...

Therése: Man måste ju vara ärlig med sina associationer! Jag är glad att ha roat :)

Josephine sa...

Unplugged var min favorit, väldigt snygg! :)

Marie sa...

Josephine: Den sticker ut lite i min samling, har i princip inga bruna lack. Tack så mycket!

CrazyNails sa...

Galet härlig beställning!

Marie sa...

Crazy Nails: Eller hur? ;) Sett något du gillar?

Linn sa...

Så vackra naglar du har =) Lyx!

Marie sa...

Linn: Tack så mycket! Generna står för det mesta, men också omsorgsfullt omhändertagande :)