BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 15 februari 2009

EotD: MAD Wild Serenity

Mina pigment och Indelibles från MAD Minerals kom igår och jag blev så glad! Jag tog en massa bilder på burkarna och swatchade färgerna, lägger nog upp ett inlägg med dem sen. Bilderna idag är tagna i lampljus. Här kan ni se fyra av pigmenten, krämögonskuggan och gel eyelinern:Till ögonen använde jag:
Lumene Eyemakeup Base
MAD Indelible Cream Eyeshadow, Bare Necessity (hudfärgad)
MAD pigment: Serenity (ljuslila med rosa skimmer);
Wild Mango (rosaorange med orange och gult skimmer);
Kunzite (mörk plommon med rödrosa skimmer);
Whisper Copper (ger bara ett svagt kopprigt skimmer)
Yves Rocher kajal, Prune Nacrée (mörklila)
MAD Indelible Gel Eyeliner, Blackout
L'Oreal Volumissime Mascara, svartJag började med krämskuggan från frans till bryn och under ögat. Jag gillar att den är så högpigmenterad! Den jämnar verkligen ut färgen på ögonlocken, och även om jag bara hade den på kvällen så creasade inte skuggorna alls (vilket de ofelbart gör på mig utan primer och bas). Skuggorna fäste bra, men jag vågar nog säga att ljuslila Serenity antingen är rätt skir eller så är det så illa att den varken är mörkare eller ljusare min hudfärg och därför liksom smälter in. Jag ville få fart på den! Den har jag i alla fall på inre halvan av ögonlocket, upp lite över globlinjen. Inte i innersta ögonvrån. På yttre halvan av ögonlocket har jag Wild Mango som är en riktigt syrlig färg. Tänk hur den skulle se ut om man applicerade den vått! Skimret är i princip samma färg som själva pigmentet, vilket gör skuggan lite mindre spännande men ändå ljusreflekterande. Eftersom jag blandade ofärgat läppglans med Wild Mango till läpparna så dök skimret upp liiite bättre:


Indelible Gel Eyelinern gillade jag! Den verkade nästan lite svag i färgen när jag swatchade på armen, men på ögat var det nemas problemas. Härlig konsistens! Whisper-skuggan tycker jag var lite blaha blaha. Skimret är inte särskilt tydligt och den ger ju ingen täckande färg, så jag vet inte om jag är så sugen på fler (det finns många Whisper-skuggor som ger olika skimmer). Kunzite, den mörka plommonfärgade skuggan, är jag lite besviken på. Den är snarare svart med en lila hint. Jag har säkert fått ett sämre exemplar. Här har jag applicerat den i yttre ögonvrån för att ge lite djup till globlinjen.


Jag tänker inte säga något mer om produkterna, eftersom jag inte har testat med min vanliga bas. Det kan ju hända att färgerna fullständigt hoppar ut och tar mig om jag testar på min Color Definer från Maybelline!

4 kommentarer:

adrasteiah sa...

Mmm... Wild Mango såg riktigt fruktig och härlig ut. En färg jag lätt skulle kunna tänka mig till våren.

Marie sa...

Adrasteiah: Det är den! Den är mer rosaorange i verkligheten, dock. Fotot är nog lite gult.

Sminkan sa...

Härlig och snygg makeup! Gillade färgkombinationen!

Marie sa...

Sminkan: Tack så mycket! Borde ha tagit bilder i dagsljus, men man kan inte få allt i februari..