BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 18 februari 2009

Dupe: Pure Luxe Utopia och MAD Kunzite

En dupe är en fullgod ersättare till något annat. För det mesta är det intressant när den ena är dyr eller svår att få tag i. Men här är i alla fall är i princip exakt matchning, så jag delar med mig!Kunzite från MAD Minerals och Utopia från Pure Luxe.Jag har glömt vilken som är vilken, men jag skäms inte för de är så jäkla lika :) Den skillnaden som syns på bilden är bara pga hur ljuset faller, kanske har den övre en lite mörkare bas. Jag tror faktiskt att Kunzite är överst och Utopia nederst...


Kunzite till vänster, Utopia till höger

7 kommentarer:

SminkJante sa...

Är det lika bra att använda också?

Marie sa...

SminkJante: Vet ej! Kunzite har jag använt superlite, en gång, och Utopia har jag både haft både bra och dåliga erfarenheter av.

MissPurple sa...

Tycker att de är riktigt snygga. Ska ta en sväng på MAD när jag får pengar nästa gång. Då blir det Kunzite i korgen =)

adrasteiah sa...

Ja, de var verkligen lika! Och snygga!

SminkJante sa...

Okej då vet jag.

Marie sa...

MissPurple: Jag drog ut på det väldigt länge, att beställa från MAD. Men det är så jäkla värt att göra en djupdykning i plånkan på den sidan. Deras eyeliners och krämbasskuggor är grymma, och hittills har alla pigment varit jäääävligt bra!
(Kunzite är förresten jäkligt snygg att pressa in i kajalen som sista touch i en lila sminkning.)

Adrasteiah: Inte så konstigt att man köper dubletter, jag verkar tycka att plommonlila med guld/rosa skimmer är snyggt :)

Linda H - En make up artist sa...

tack =) Jag använder exakt samma produkt nu, Tri brow color från MUS, och samma snedställda pensel från MIST. det är bara det att jag vågat ta i lite mer och markera dom nu!