BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 6 februari 2009

Leverans från Everyday Minerals

Mineralsmink är ju supertrendigt, och om man hittar ett märke att lita på så är det värt hypen. Mineralfoundation innehåller inga ämnen som kan bli gamla och inget som kan reagera med huden. Alltså kan produkten inte "bli dålig" och passar även de som lätt får finnar eller andra oönskade bieffekter av foundation. Jag gillar Everyday Minerals, ett amerikanskt företag som säljer mineralsmink enbart på nätet. Till mineralfoundation i löspuderform kan man använda en kabukiborste för att applicera. Ser ut som en trubbig och mycket tät puderborste som ofta är oerhört mjuk. Många har bara en liten stubbe till handtag, men den just fick hem ser ut såhär:

Den kostar bara $10 och frakten ligger på under $5 för att skicka till Sverige. Jag är så glad! Det jag just fått hem utöver borsten är ett gratis provkit med tre foundationnyanser som jag fick välja själv, ett rouge och en concealer som man också får välja fritt ur sortimentet.

Mitt provkit bestod av:
Intensive Foundation Golden Fawn
Intensive Foundation Buff Linen
Intensive Foundation Buff Fairly Light Neutral
Blush New Car Smell
Concealer Aussie Perk Me Up


Här har jag lite slarvigt applicerat en foundation i Intensive-formulan, färgen är Golden Fawn. Innan jag la foundation applicerade jag lite av den concealer jag också fick hem, Aussie Perk Me Up som är ljusreflekterande och passar bra under ögonen. Rouget är New Car Smell, ett rouge åt det orange aprikoshållet med en gnutta skimmer i.


Ögonbrynen är ifyllda med gråbrun ögonskugga och jag har lagt lite av New Car Smell-rouget i globlinjen. Den gröna eyelinern är pennan Lemon Soda från GOSH och på den lite ljusgrön glitter-eyeliner från Viva la Diva, Peridot. Mascaran är Hypnôse i brunt från Lancôme, den är tyvärr lite gammal nu.


4 kommentarer:

Emma P sa...

Jag har också beställt en gratiskit från EM, de är ju så bra, och jag vill kolla upp lite färger, hade tänkt göra en beställning innan sommaren. Har du använt kabukin innan? jag tycker att den är jättebra, men min fäller ngt fasansfullt, tror att limmet är förstört...

Sminkan sa...

Jag ha en hel låda full med EM som jag aldrig använde längre. tykte det var kul precis i böjan men nu okar jag inte hålla på med det. borde faktiskt ge det en ny chans

Marie sa...

Emma P: Vad roligt! Den rundade kabukin har jag använt ett par gånger nu och den ger definitivt bäst reslutat bland de tre olika kabukis jag testat.
Om den fäller kan du maila EM, jag har hört att de är snabba på att ersätta trasiga grejer!

Sminkan: Det ÄR roligt med mineralfoundation! :)

Emma P sa...

ja okej. jag har funderta på det och då ska jag nog göra det faktsikt... Jag har haft den ett tag, men att den fäller så är knappast normalt...