BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 9 februari 2009

Nytt för naglarna från Head2Toe!

En fantastiskt rolig ankomst!Det var fullt av packmaterial och alla smarriga pryttlar var inpackade som den rikaste mumie!


Ovan är ett separat paket för alla filar. Jag köpte två vanliga filar av lite grövre ...öh, grovlek! Två bufferblock: den orange/grå och den helvita klossen är det. Ett shinerblock också, den med mörkblå etikett. Även en glasfil, som passade så fint till manikyren! Titta bara:Lack då? Joho, då må ni tro!


Bara snabba bilder som inte är färgkorrekta men here goes! Från vänster till höger: China Glaze Unplugged och Wagon Trail, sedan Misa Toxic Seduction, Color Club After Hours och slutligen Misa Burgundy Wine.China Glaze Octa Gone Wild, OPI Can You Dig It?, Color Club Pink Lust och slutligen mammas Revolution från China Glaze.

Slutligen också två oerhört efterlängtade produkter, thinner och nagelbandsremover.Ser ni flaskan? Extraförseglad kork så det inte ska gå upp under färden över Atlanten.

6 kommentarer:

SaintBella sa...

Nu ska du få lära dig nåt nytt: Grovleken på nagelfilar "mäts" i grit :) Ursnygg mani, med VlD-lacket förresten!

Marie sa...

Saint Bella: Ja, på engelska! Tror det heter korn på svenska.
Tack! Det är jättefint upptäckte jag! Köpte lacket till en specifik manikyr, för att göra detaljer med. Men det där var ju lite kärlek faktiskt :)

Pixelpig sa...

Snyggt, men visst mååste du ha ManGlaze-lacken också?
Jag är jättenöjd med mina, trots att det bara är vid sällsynta tillfällen jag kan använda svarta eller mörkgrå lack. Supersnygga i sig själva, och lägger man på ett lager snabbtorkande glansigt överlack får man en helt ny look. Som ditt matt-överlack fast tvärtom. :-)

Marie sa...

Pixelpig:
Joo, jag tänkte faktiskt på dem idag... Har sett massor av swatches på dem och nu när jag testat Matte Top så är det ju tydligt att ManGlaze får en mer matt yta. Och de är faktiskt dösnygga!

Pixelpig sa...

Just så (the devil made me do it..)

Inled andra i frestelse så som du inleder dig själv.. ;-)

Hmm, gjorde just en monsterbeställning på evilbay som jag inte riktigt vågar berätta om, men nu har jag måånga fler nagel-lack.. :-D

Marie sa...

Pixelpig: Ja, precis. :) Jo, berätta om din beställning! Har du ingen egen blogg? Eller så kan du ju skriva om det Pret-ty?