BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 16 februari 2009

Naglar, äntligen! Misa Wine Burgundy

Wine Burgundy, namnet säger rätt mycket om färgen. Det är ett nagellack från senaste Head2Toe-beställningen, jag har burit det i två dagar nu. I give you Wine Burgundy från Misa!


Wine Burgundy har jag lackat med två lager. Det första lagret blir lite flammigt, men jag tror att någon med korta naglar kommer undan med ett. Det är mörkt, men man skulle aldrig missta det för att vara svart. Det är lite svårt att beskriva, men jag vill säga att det har en mörkt rödbrun bas med vinrött skimmer i sig. Det är, som jag beskrev det i inlägget då jag swatchade alla lack från samma beställning, ett lack som ger mig cigarettmunstyckevibbar. Pennkjol och nylonstrumpbyxor med söm baktill. Nu ser jag inte ut så ens om man kisar, men man kan ju titta bara på naglarna? Sist sa jag att jag saknar ett je ne sais quoi, när jag bara hade testat på en nagel. Men jag saknar det fortfarande. Jag tror det jag är ute efter är OPI:s Pretty at the Premiere, ett HTF-lack (Hard To Find).Bilderna är tagna i dagsljus, men det var molnigt. Jag ser nu att jag inte lyckades ta någon närbild som visar skimret. Hm.
Jag vill säga att det är lättlackat, men ingen fröjd att lacka med. Lite åt det kladdigare hållet om något. Penseln är rätt så bred, men ingen skurborste direkt. Det blev en glossig finish, men det blev såklart blankare med ett lager Fast Forward, snabbtorkande överlack från China Glaze.

6 kommentarer:

MissPurple sa...

Ooooh, varför varför VARFÖR beställde jag inte detta sist? Har kollat på det sen i julas och när jag äntligen beställde från H2T så hoppade jag över detta. Det lutar åt nudlar i nästa vecka, för nu MÅSTE jag lägga en beställning till. Deam.

SminkJante sa...

Snyggt, riktigt snyggt!

Sminkan sa...

Ser fint ut! Men jag har ju Pretty at the Premiere... ;D

Just nu är jag galet vampig med ett Sally Hansen-lack som kan vara en ny vinnare i vampsektionen! Ouf! Love!!

Marie sa...

MissPurple: Det är ett jättebra lack i den kategorin, det verkar sitta bra också. Tredje dagen, det är helt oskadat!

SminkJante: Tack!

Sminkan: Sweet! Jag får kolla ditt arkiv för att dregla lite :)
Jaså det säger du? Får som sagt hoppa över till din blogg och kolla in!

adrasteiah sa...

Lovely! Jag gillar mitt också!

Marie sa...

Adrasteiah: Ja. dina bilder bidrog till att jag bestämde mig för det :) Och du hade rätt ang. namnet, på flaskan står det Wine Burgundy och inte tvärtom!