BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 24 oktober 2008

Virgin MAC

Min förmiddag spenderades på mitt nya extrajobb i centrala Malmö, och sen mötte jag min man för att luncha och shoppa! Mest köpte vi till våra kostymer vi ska ha på lördag (Halloween-fest!), men också en hel del makeup. Det sista jag köpte på hela dagen var definitivt höjdpunkten. Min första produkt från MAC. Jag känner stor vördnad inför MAC och har laddat upp nästan en liten rädsla för att gå in i affären i Malmö, jag kan inte förstå vad jag ska göra därinne - jag vill titta på allt! Jag har varit in där några gånger, men de senaste gångerna jag gått förbi skyltfönstret utan att gå in.
Idag var jag bestämd, för jag behövde verkligen en ny concealer och efter en hel del recensionssurfande kom jag fram till Select Cover-Up. Det jag behövde hjälp med var färgen. Så jag gick in. Bad om en concealer och berättade vad jag ville ha den till och fick just Select Cover-Up föreslaget för mig! Hon testade NW20 på mig och den passade jättebra. Det var lite överraskande för jag hade trott att jag skulle ha en varm färg, men makeupartisten berättade att den kalla nyansen täcker rött bättre men att jag nog skulle välja en varm färg till foundation. Den passade bra så jag var nöjd!
MAC Select Cover-Up i NW20. Mitt första MAC-köp.

Utöver den köpte jag Maybellines stiftskugga, Color Definer i färg nr 20. Den varmt beige, inte särskilt täckande men skimrande. Den ska hjälpa mig att fästa skuggor och ge intensitet är det tänkt! 89 kr på H&M.
Missvisande bild, den finns nog inte ens i blått och jag köpte en beige.

Vidare, så slog jag till på tre stycken H&M-nagellack. Deras Silver, det mörkt blålilaskimrande "Bad Temper" och det i frostigt gammelrosa "Velvet Touch".

7 kommentarer:

RM sa...

Hoppas MAC producten funkar finfint för dig. :)

Marie sa...

Jag har inga tvivel :) Har tyvärr inte hunnit använda den idag, fick mycket bråttom iväg till jobbet. Och ikväll är det grönt teatersmink som gäller. Så inte förrän på söndag får jag leka med den och få ett intryck!

adrasteiah sa...

Har hört mycket gott om MAC concealern, ska bli kul att höra om du gillar den!
Helt off-topic men kolla över din bloggadress när du skriver inlägg. Den fungerar inte. Tror att det kanske saknas ett http://.... =)

Sminkan sa...

Bra val av nagellack! ;D

Des sa...

Jag kommer ihåg mitt första MAC-köp som om det var igår, fast det var flera år sedan. En varning måste utfärdas, dock- det är beroendeframkallande... ;)

Marie sa...

adrasteiah: Ja, jag också! Köper nästan aldrig smink utan goda recensioner numer... (Har använt den idag, men jag glömde primer så jag tänker inte ge den ett utlåtande utan rättvisa förutsättningar ;) )
Det ska jag göra! Man tror att det ska räcka utan http://, men så smart var det inte... Tack!

Marie sa...

Sminkan: Ja, de är snygga som fasen! Men vilket ska jag börja med? Silver har jag längtat efter, den gammelrosa verkar så höstig och fin och den lila ser ju bara hur ball ut som helst...

des: Haha, jag tror jag kommer minnas detta också! Liiite beroendeframkallande får det vara: det skulle betyda bättre kvalitet i min sminkväska i framtiden :)