BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 17 oktober 2008

Present från Whisper-kollektionen

De som har etablerade bloggar får presenter från olika märken och affärer, och det tycker jag de ska - annars skulle de inte kunna skriva så mycket om det jag vill läsa! Jag får istället då och då presenter av min man. Då och då, förresten... Det jag menar är att jag ibland får det att verka som en bra idé att han ska köpa saker till mig ("För då blir jag glad och du gillar när jag är glad. Seså, köp nu!"). Det faktum att jag lyckas över huvud taget borde man forska på (för han är mycket smartare än "ja, du måste bli glad och då får saldot lida"), men man kan nog inte gå så långt som att säga att det händer då och då. Jag får förfina mina skills för att öka presentfrekvensen.
Make Up-Stores senaste kollektion Whisper är ju faktiskt bland det absolut vackraste jag sett. Pang på rödbetan, där satt den, det är precis vad jag vill ha. Kyrkogårdar, kråkor, svarta rosor, lila sammet. Deras display är ungefär precis så jag vill att min sminkhörna ska se ut.
...men i sanningens namn är jag mycket mer förtjust i krimskramset än själva produkterna. Jo, den gråaktiga olivskimrande skuggan Dagger såg fin ut, men jag tror inte den passar min hudton. Anyways, det är alltså en av necessärerna jag haft ögonen på. Från början hade jag tittat på två av dem, men det visade sig att den ena var en del av parfymen Whispers förpackning. Och parfymen, på grund av den superfina väskan, är jättedyr. Alltså "nästan tusen kronor"-dyr... Därtill är parfymen hyfsat vedervärdig. Väskan är opraktisk och liten. Nej, på alla sätt var det bra att den större var lättare att lägga vantarna på.
Så! Här är den fina väskan jag fick min underbara man att lägga sina vantar på!


Tadaa!


Här skymtar de genomskinliga facken.Så här ser den ut på insidan, och bara för skojs skull placerade jag allt Make Up Store-smink jag kunde hitta i den... En liten, men färgglad skara svarta burkar.

Som ni ser är det fyra fack i den, de verkar lika stora och det får plats två rader med tre burkar som går bra att placera längs botten av facket. Man kan säkert placera tre burkar till ovanpå. Jag har inga borstar eller penslar från Make Up Store, så jag vet inte hur de passar däri. För att jämföra med något annat svenskt så går alla mina Kicks Professional-borstar i, den längsta jag har är foundationborsten nr 203 (skitborste).

Nu ska jag ta bort Sexagon från naglarna och försöka välja mellan svarta I Will Survive från Misa i en layeringkombination med orange glitter, Color Clubs rosaskimriga Candy Girl, eller mörkt blålila China Glaze LOL, från holografiska OMG-kollektionen.

6 kommentarer:

Badbomben sa...

Hahaa, jag har samma väska! Är den inte underbar?

Marie sa...

Den är sweet! Jag gillar den typen av väska, med flera fack som är tydliga men som rullas ihop till en mer behändig form. Och fan vad snygg den är...

http://recenseramera.blogg.se/ sa...

Trevlig blogg du har!
Välkommen till Pret-ty. :)

http://recenseramera.blogg.se/ sa...

Hej igen!
Tack!
Jag ska försöka ta reda på prisinformation. Recensioner kommer inom kort. :)

Sminkan sa...

Åh, den vill jag också ha...
Man skulle ha en man som gav en presenter. Eller vara en av de stora som får presenter på posten. Men det händer inte mig.
Just den väskan ser verkligen både snygg och praktisk ut och jag har beundrat den lääääänge hos Badbomben också.

Vad kul med en ny blogg!

Marie sa...

Sminkan: Den är dyr och onödig, och väcker ett stort habegär. Inte alls rationellt! Spara pengarna :)
Presenter på posten, det kommer nog till oss också förr eller senare. Du är mycket flitig bloggare, så det är bara en tidsfråga innan du blir sponsrad och allt möjligt!