BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 7 oktober 2008

Fynd från Yves Rocher

För ett tag sen var jag i Malmö och strosade omkring längs shoppingstråken. Eftersom jag inte hade mycket pengar vågade jag mig inte in i MAC-affären. Vad som hände istället var att jag köpte en hel del småsaker i andra affärer...
Jag gick in på Yves Rocher och plockade på mig ett par saker som jag sneglat på innan: Plaisirs Nature-parfymen med kokosdoft och Les Jardins du Monde duschgelé med kaffebönor från Brasilien. Jag är mycket nöjd med båda!
Kokosdoften har samma pudriga grund som vaniljparfymen som min bästa vän har, och även om hon luktar jättegott har jag lovat min man att inte använda vaniljparfym. Han är nöjd, och jag är jättenöjd! Den lilla flaskan på 30 ml kostade 42 kr tror jag. Duschgelén hade jag läst på en annan blogg att doften påminde om snabbkaffe, och i min näsa är det något bra så jag slog till och jag tycker det är en perfekt doft att känna när man står i duschen på morgonen och ska intala sig att man är pigg. Kostar i affären 19 kr för 200 ml, om jag inte minns fel.

Jag hittade även ett jättefint minilack.

Mobilkamera kombinerat med obefintliga redigeringskunskaper visar inte vad detta är för ett lack... Luminelle Fresh Argume är ett bjärt orange lack fyllt av oregelbundna glitterpartiklar, transparent och riktigt skimrigt. Ett perfekt layeringlack! Sist hade jag mörkt plommonlila Mavala Mexico i två lager och sedan ett lager Fresh Argume som tillsammans blev ett väldigt vackert höstlack, nästan lite guldigt som gulnande höstlöv ovanpå det djupa lila. Flaskan innehåller bara 3 ml och verkar väldigt tillfällig i sortimentet, kostade 19 kr.

0 kommentarer: