BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 27 oktober 2008

Haul deluxe!

Jag har handlat!

I lördags köpte jag Max Factors foundation Lasting Performance i färgen 105 Soft Beige, den ljustaste med varm underton. Är inte helt hundra på färgen. Jag tycker den är lite mörk när jag applicerar, men det kanske mer handlar om koncentrationen innan den är utblandad. När jag sett mig i spegeln under dagen har det varit fint! Vid samma tillfälle köpte jag en mascara till min kompis, och då berättigades jag en glammig necessär med prover (en full-size ögonskugga och en fickspegel också förvisso). Det lilla purpurfärgade läppstiftet såg fint ut och spegeln var snygg och svart som synden.
Jag köpte även L'Oreals Glam Shine Juice på rea, färg nr 201 Juice Divine. Otroligt bra neutralt läppglans, det ger en dov bärig färg som är väldigt lättburen för mig.

Max Factor Lasting Performance i 105 Soft Beige och L'Oreal Glam Shine Juice i 201 Juice Divine.


Idag var jag i Malmö och slank in på Yves Rocher. Där började min spree och jag köpte med mig två kôhlpennor.
Yves Rochers Luminelle-serie, Crayon Kôhl i Vert Irisé och Prune Nacrée.


Jag gillar Matas, den danska kedjan som på minner om Kicks, för de har märket GOSH. Eftersom jag inte varit nöjd med min foundationprimer från Lumene har jag nu uppgraderat till den danska istället. Ett par av deras fantastiska ögonpennor kunde jag inte undvika heller.

GOSH Velvet Touch Eye Liner i 009 Golden Globe och Lemon Soda, och Velvet Touch Foundation Primer.


Närbild på produkterna. Golden Globe är så skimrande guldig att den ser ut som våt färg, och den Lemon Soda är otroligt glansigt limegrön.


På Lindex hittade jag många små godbitar. Hela Niveas sortiment har Lindex just 20% rabatt på - tips! Från Nivea Beauté: en ljust guldskimrande krämskugga i färgtub (precis som MAC:s Paint), snabbtorkande nagellack i en bärig krämfärg med diskret cerise skimmer, minilack i solgult med lite skimmer och sheer-läppstift i lila. Viva la Diva har ju fått mycket bra kritik i förhållande till sina priser och idag slog jag till på en beige läppenna och en eyeliner med ljusgrönt regnbågsglitter.


Viva la Diva Glittereyeliner i Peridot, Nivea Beauté Colour Passion Brilliance i nr 11 Sheer Grape, Nivea Beauté Turbo Colour Nail Polish i 76 Violet, Nivea Beauté Colour Mini i 59 Yellow Sparkle.


Viva la Diva Glittereyeliner i Peridot.


Nivea Beauté Colour Passion Brilliance i 11 Sheer Grape.


Nivea Beauté Turbo Colour i nr 76 Violet.

Nivea Beauté Colour Mini i nr 59 Yellow Sparkle.

Ej med på bild är Viva la Diva lipliner i Nude och Nivea Beauté Cream Metal Eye Shadow i nr 06 Soft Gold.

2 kommentarer:

Sanna sa...

Holy Haul:)
GOSH pennorna ser underbara ut!

Marie sa...

Sanna: Haulellujah! :D
De är underbara! När jag testade Golden Globe på handen trodde jag att det skulle torka och mattas av, men neeej! Den är som en glansig och skimrande som en krämskugga innan den torkat.
Just nu har jag Lemon Soda under ögat och den är så intensiv att jag fick tona ner den lite med en guldig skugga (och då var jag ändå ute efter intensitet!).