BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 13 oktober 2008

Sexagon med Konad

Min förra manikyr var Branding Iron från China Glazes Rodeo Diva-kollektion med Konad-rosor på (stjälken i silver och kronbladen vita). Eftersom mitt resultat med Branding Iron inte var så rött som jag sett andras bli var det nog inte en så bra idé att dölja den röda lyster som ändå syntes med vita Konad-stämplar... Jag tog inga bilder på det, för jag tyckte inte det var tillräckligt fint. Men som faktum borde jag ha fotat det, för att jämföra helt enkelt.
Anyways...
Idag har jag gjort den snyggaste manikyren på länge!
Här har vi tre lager Sexagon, från China Glazes Kaleidoscope-kollektion. På det har jag använt stjärnor från Konad-plattan m3 på alla fingrar. Fjärilen som pryder tummarna återfinns på plattan m25. Dessutom har jag använt färgskiftande strasstenar från Depend till fjärilarna och lite på de andra naglarna också.
Fingrarna på höger hand.
Tummen på höger hand.

Sexagon är ett jäkligt coolt lack! Det är det första holografiska lacket jag provar och jag gillar det verkligen. I framtiden kommer jag helt klart att skaffa fler lack ur Kaleidoscope-kollektionen, gärna purpurgnistrande How About a Tumble? och guldiga It's My Turn.

Jag ber inte om ursäkt för hur mina naglar ser ut, men för att erkänna en ovana jag har så biter jag väldigt mycket på nagelbanden. Inte nog med det så pillar jag i princip jämt, när jag inte har händerna sysselsatta. (Min man säger åt mig att låta bli att "knuspra" :) ) Naglarna låter jag bli, och i övrigt sköter jag händerna bra. Använder olja ett par gånger per dag, smörjer alltid innan jag somnar, använder handkräm flera gånger per dag. Men jag biter... Det blir ömt, fnasigt och rött. Inte fint alls, usch. De perioder jag har låtit bli har varit när jag haft naglarna lackade regelbundet, och när jag hade nagelförstärkning. Det var spännande faktiskt, att på grund av att naglarna var lite tjockare kändes det helt annorlunda att bita på nagelbanden och jag lät bli.
Slut på bikten!

6 kommentarer:

adrasteiah sa...

Skitsnyggt! Älskar dekorationerna! =)

Marie sa...

Tack så mycket, jag tyckte de blev bra i sammanhanget :)
Du känner väl till Konad? www.nagelshop.se

adrasteiah sa...

Jodå, det är riktigt roligt att pyssla med Konad. Måste dock köpa lite fler plattor, börjar bli lite smått less de jag har =)

Marie sa...

Vad bra!
Jag blir väldigt inspirerad av dekorationerna man ser hos t ex The Nailphile, så jag är mycket sugen på nya plattor jag också. Jag har fem stycken för tillfället, men vill ha de mer artsy motiven och fler tipp-designer.
There's no end to the possibilities!

Sminkan sa...

Otroligt fint! Och så måste jag få veta vilket lack du använt till stämplarna för det var ju perfekt! Alltså färgen mot bottenfärgen. Läckert! Stenarna var pricken över i!

Jag biter också på köttet runt naglarna. Svårt att låta bli. Speciellt "knusprar" jag på pekfingret på vänsterhanden.

Marie sa...

Sminkan: Tack så mycket! Ja, det lila jag använde är det lilla speciallacket som heter Violet på www.nagelshop.se, det är en hit på silverlack! Det är kallt metalliclila, inte särskilt täckande dock. Syns knappt på mörka lack.

Jag har skaffat en stressboll, den uppehåller händerna (när jag kommer ihåg den) så jag inte knusprar för mycket. Att bara sitta med händerna still är ovanligt för mig, måste lära mig det.