BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 14 juli 2009

Super Custom Kit från Everyday Minerals inkl swatches

Igår var en jättebra postdag! Inte bara fick jag ett avi (föregående inlägg med paketet från VitaVera) utan två! Fast detta var ju egentligen från Arlanda, eftersom Everyday Minerals-paketet fastnat för lite hot moms/tull/post action... Jag beställde och när jag kontrollerade min beställning på deras hemsida dagen efter var det redan skickat. Alltså tog det ungefär dagar innan jag fick avin på hallgolvet, inklusive turen förbi Arlanda.
Här är mitt Super Custom Kit! 12 produkter, som man får välja helt fritt ur hela sortimentet:Tre penslar
En puff jar
Tre blushes
En pressad bronzer
Tre gratis provburkar
Fyra foundations/bases
Everyday Minerals Base (foundations) färgfamilj/nyans/formula:
Överst: Golden/Light/Matte och Golden/Winged Butter/Semi-Matte,
Nederst: Golden/Fawn/Intensive och Buff/Fairly Light Neutral/Intensive
Puff jar: Man kan fylla på valfri puderprodukt i bottenutrymmet och använda för touch ups genom puffen som sitter under locket. Spegel på locket också!
Wet Sand blush: Highlighter som ger glow och precis lite lagom microglitter.
Salon Fun blush: Välpigmenterat rouge i en djupt hallonrosa nyans.
Waffle Cone blush: Ljus och skir brunbronsig färg med gyllene microglitter
Penslar: Angled brow & liner brush, riktigt riktigt liten och tunn.
Everyday Eye Shadow Brush, superduper bra! Styv, tät och ganska platt.
Eye kabuki brush: Jättemjuk, passar utmärkt att applicera flytande concealer!
Pressed Summer Bronzer: Tre nyanser, rätt lågpigmenterad, fail safe bronzer. Swatch nedan!Här Summer Bronzer-nyanserna var för sig på insidan av min arm. Den kalla bråbruna färgen blir inte alls så kall på huden, och den gyllene delen är väldigt fin med diskret pärleffekt. Jättebra bronzer för blekare personer med varm hudton. Har man kall hudton kan denna säkerligen uppfattas som lite orange. Är man mörkare än typiskt svenneblek är denna nog lite för mesig.
Här är mina blushes, applicerade med våt pensel för att verkligen visa färgerna.
Salon Fun har skimmer i sig, märker man när den appliceras fuktigt. Riktigt pigmenterad lite rödrosa färg.
Wet Sand: I princip bara skimmer/microglitter, ingen täckande färg alls. Gyllene beige vill jag beskriva färgen som.
Waffle Cone: Färgen framträder mycket mer här, en bronsig färg som är väldigt transparent när man applicerar med torr borste. Skimret är riktigt guldigt, väldigt fint om man bara vill accentuera sin solbränna, antingen efter bronzer eller om man har en riktigt solbränna...
Här är de tre produkterna man fick om man beställde för mer än $20, alla kom i den minsta burkstorleken.
10 Items or Less ögonskugga: blåklintsblå med pärleffekt i silver. Välpigmenterad och så, men en skugga jag aldrig skulle använda själv.
Cookie Sheet blush: Rosaröd med lite blåmärke i sig... För mörk på mig, jag ser faktiskt lagom beat up med den på kinderna :P Men jag testade den som ögonskugga idag, det blev helsnyggt!
Natural Reflections Cool Pink: NR är ett puder som mest ska ge en fin air-brushed yta, men den här färgen är inget som passar i mitt ansikte. Cool Pink liksom, jag är en golden yellow snarare.


Det var det! Som jag längtat efter det här paketet. Förresten blev kostnaden för moms och postavgift efter stoppet hos Arlandatullen 63 kr.

8 kommentarer:

Emma P sa...

Gud vilket härligt paket! och bara 63 kronor? det är ju ingenting, ska nog beställa från EM i slutet av sommaren...

Marie sa...

Emma P: Ja, jag är så glad så glad så glad! Vill bara göra foundation hela tiden. :) Fast så har jag ju också en grym palett att leka med :)
Ja, det var lite konstigt lite tycker jag. Det var bara hälften av vad jag betalade i momsavgift för mitt H2T-paket, men de produkterna kostade nog mindre (jag utgår från att de inte lägger på moms för vad jag betalat i frakt från USA). Iofs kan de ha vägt olika och därmed kostat olika att frakta från Arlanda och hit..?

Emma P sa...

Nja, efter vad jag har förstått lägger de på även på fraktavgiften. Verkar som om du har sluppit själva momsen och bara fått betala den administrativa avgiften, den är på 63 om jag inte missminner mig... men det är väl bara att tacka och ta emot:)

Marie sa...

Emma P: Lite dumt måste jag säga. Momsen ska ju vara på varornas värde, inte kostnaden att skicka dem... Suck.
Ja, jag är ju glad att jag kom "billigt" undan, men om de ändå inte drog moms kunde de ju ha struntat i att hogga paketet till att börja med!

Sminkan sa...

Wohooo! Vilket paket! Förstår att du är glad!

Emma P sa...

Ja det där är så jäkla löjligt så det är inte sant...

Marie sa...

Sminkan: Jaa, det är så kul :) Har nästan bara beställt provkit förut, iaf aldrig en fullsize förut, så detta var en ketchupeffekt kan man säga :)
Emma P: Ja. Ja verkligen. USA är om inte annat ett civiliserat land som jag tycker vi borde ha lite bättre handelsvillkor mellan. Eller ändra de här fördröjningarna på något bättre sätt i alla fall! De drygt två veckor det här paketet tog på sig att komma befann det sig minst hälften av tiden i Sverige...

LiisK sa...

Happened to land on this EDM post... good old SCK-times, 12 items for 50. Now all you get is 25% off if order's over 6 items. Does'nt even come close.