BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 31 juli 2009

NotD: Orly Dazzle SILVER BLING BLING


Jag lackade om naglarna idag på jobbet, alldeles nyss. I like it alot! Två lager, torkade fort och blev egentligen inte glansigare av överlacket heller. Foil hade man beskrivit det som på engelska, riktigt hejtäckande metalliskt. Det är lite speciellt i formulan, det består egentligen bara av silvrigt skimmer. Men det får jag visa med en bild tagen med riktiga kameran en annan dag, detta är insta-bloggat med mobilen. Hej så länge!

9 kommentarer:

Sandra sa...

Jag har också Orly Dazzle och det är så sjukt snyggt, speciellt om man har långa naglar.

Fast hur fixar du att skriva på tangentbordet med den nagellängden? Skaffade långa naglar nyss och tycker att man bara halkar och skriver fel hela tiden :-). Man kanske vänjer sig?

Emma P sa...

Wow, det ser verkligen helt sjukt metalliskt ut! Gillar, gillar riktigt mycket... Och så är ju dina naglar som vanligt en väldigt fin längd och snygga i formen, det gör mycket för helhetsintrycket...

Sminkan sa...

Underbart!

Marie sa...

Sandra: Ja, det blir liksom en hel spegel :)
Det klart att jag skriver mer fel när jag har långa naglar än när de är korta, men inte så farligt ändå. Det är lättare på riktiga tangentbord med upphöjda knappar än platta tangentbort som sitter i laptops. Men på bilden är naglarna faktiskt kraftigt nerkortade sen sist, och med denna längden är de ínget problem alls! :)

Emma P: Ja, det är finfina grejer :) Tack så hemskt mycket! Nu är de markant kortare än sist, och även om jag gillar när de är långa så blir de så smala, korvar in sig på sidorna liksom... Men ändå, tack så hemskt mycket!

Sminkan: Taack! :)

Sanna sa...

foil rockar;)

Marie sa...

Sanna: Ja, det är snyggt när det är rent silver!

marinamake sa...

Ohh det där lacket har jag fluktat på länge, men inte kommit mig för att beställa. Nu blev jag defenitivt mer sugen! Skitläckert!

IDA sa...

Snyggt!

Marie sa...

Marina: Gillar man silverlack är det verkligen ett av de bättre!

Ida: Tack!