BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 1 juli 2009

Konad Fail

Min blogg är ingen serenad för mina skills, min blogg är en dagbok över smink och nagellack jag använt, skaffat, gillar eller något annat, bara lite mer genomarbetad och med bildbevis. Utifrån den premissen måste även misslyckanden få synas, och bra är väl det, för då verkar mina framgångar ännu bättre!
Jag målade naglarna med H&M:s röda lack Beautylicious, det är från den lite nyare omgången nyanser de släppt på allas vårt varuhus Hennes & Mauritz... Det är lite mörkare än det som heter Red Nail, och tycker detta är ganska mycket snyggare. Mer mättat och inte lika skrikig i sin ... rödaktighet!
Plattan jag använt för tippmönstret är Konad m62 som har många fina tippmotiv. Personligen blev jag lite nedslagen av det här resultatet och vågar mig kanske inte på något tippmotiv igen i första taget. Åtminstone inte om det både måste vara i linje med nageln, och fullständigt centrerat för bästa resultat :/ Lacket är Konads vita Special Polish i miniflaska.
Det gör ju sitt till att jag hade slarvat ovanligt mycket med det röda lacket, och heller inte brytt mig om att städa upp efter mig. Jag är lite bättre på detta i vanliga fall, och har sedan den här manikyren helt övergett metoden jag använde.
Vad hände sedan då? Jag målade över Konad-mönstret med ett kopparmetalliskt lack, Color Scare från Sinful Colors. Det har jag dock inget bildbevis på. Jag tog bort manikyren helt dagen efter.

2 kommentarer:

Sminkan sa...

Konad är så jäkla krångligt ibland...

Men det röda lacket är fint! OCh jag avundas dig dina naglar...

Marie sa...

Sminkan: Ja, ibland tappar man fan tålamodet!
Lacket är bara bra, och tack för komplimangen :) Just för tillfället har de jämn, bra längd och jag är nöjd!