BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 27 juli 2009

NotD: China Glaze Tantalize Me med en glittergradient

Hej och goddag!
Jag har jobbat häcken av mig de senaste veckorna, på ett mycket otillfredsställande vis. Jag jobbar ju med att ta emot taxibeställningar och under lågkonjunktur och sommar är omsättningen mycket låg. Timmarna är dock fortfarande långa! Jag jobbar i regel niotimmarspass, utan lunchrast. Ibland är det tio timmar, och i sällsynta fall bara åtta. Det är frustrerande att sitta på kontor så länge utan att ha något riktigt att göra.

Om fem veckor flyttar vi. Vart vet vi tyvärr inte än, men härifrån måste vi ändå för kontraktet går ut den första september. Idag har jag börjat städa lite, och funderar på att korta ner naglarna avsevärt för att slippa vara försiktig och orolig över deras tillstånd.
Så här har de i alla fall sett ut under diskhandskarna!China Glaze Tantalize Me skaffade jag från Head2Toe när jag gjorde en beställning för ca en månad sen. Jag blev sugen på det efter att ha sett det på Naildesign, ni märker att det till och med fått en hedersplats i headern.
Jag är skitdålig på ljusa färger. Det finns en massa mörka skimmerlack hos mig, och en hel del riktigt knalliga och mycket metalliska. Tantalize Me fyller ut en relativt tom kategori. Och visst är det snyggt! Basfärgen är en kall ljusrosa/lila färg som ser ut att vara helt lavendellila, eftersom det rosa i basfärgen neutraliseras av det kraftiga blå skimret. Det går inte att titta på det här lacket och vara helt övertygad om vilket färg det har!
Hela manikyren är China Glaze: Strong Adhesion baslack, två lager Tantalize Me och sedan ett lager Fast Forward snabbtorkande överlack.
Dekorationen blev en glittergradient. Jag har använt en massa olika!
- Depend nr 156, nästan helt färglöst lack med flakes i.
- Orly Prisma Gloss Silver, pyttigt holografiskt glitter.
- IsaDora nr 48 Sparkling Silver, miniflaska med oregelbundet silverglitter.
- Depend nr 143, mörkblått glitter.
Först flakes på hela nageln, sedan mörkblått glitter på tippen, sedan silvrigt lite längre in, sedan Prisma Gloss över hela, sedan mer blått fast längre ut, och sedan mer Prisma Gloss. Ett lager Fast Forward överlack från China Glaze.
Sista bilden är inte helt verklighetstrogen, det är blekare och mindre rosa. Det är liksom inte ett färgglatt lack, samtidigt som det är både rosa, lila och blått!
Högerhanden har en kort pekfingernagel, så den skiter jag i att visa. Men jag kan intyga att det här lacket är riktigt snyggt även på korta naglar.

7 kommentarer:

SaintBella sa...

Supersnyggt! Nu ångrar jag att jag bytte bort mitt.

Emma P sa...

Hjälp, det här var ju bara så jävla snyggt! Alltså din glittergradient är awesome, den ska jag härma!:)

Låter jobbigt med bostaden, men förhoppningsvis så löser det sig till ngt bra.

SminkJante sa...

Hoppas verkligen det löser sig med bostadssituationen.

Jädrans vad läckert. gillar verkligen glitter nageln.

Sminkan sa...

Så extremt snyggt med glittergradienten! Wow! Du är så bra på sådant pyssel och du kommer på så snygga grejer. Jag är imponerad. Dessutom är dina naglar i en klass för sig!

Marie sa...

Trodde jag redan besvarat kommentarerna, men de dök aldrig upp!

SaintBella: Jag kan inte förstå att du bytte bort det! Toka! ;)

Emma P: Whoa, tack tack tack! Klart du ska härma, och största rewarden är såklart om jag får se det i bloggen :)
Tack för omtanken :)

SminkJante: Tack så mycket, det ska säkert lösa sig.
Tack! Den var jätteenkel, tror det är mycket pilligare att göra en gradient med vanligt färgat lack.

Sminkan: You're making me blush! Tycker själv inte alls att jag är pysslig, inte så pysslig som jag ibland vill i alla fall! Men tack, tack och tack :)

Anonym sa...

Hittade just hit men måste genast ge en kommentar då detta var så snyggt och så jag så det måste jag försöka kopiera. Nu kan jag knappt vänta att kolla resten av din blogg.

/Vimsan

Marie sa...

Vimsan: Ja, prova det!
Roligt att du säger så, tack så mycket :)