BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 11 mars 2009

Går det att göra ett svart holografiskt lack? Nästan!

Jag gjorde just ett byte med monlnd, eller Creme-idiot som fler känner igen henne, där vi bytte holografiska lack med varandra. Jag fick hem Color Clubs Revvvolution som tillhör deras Femme Fatale-kollektion (hela kollektionen, och systerkollektionen Catwalk Queen, är fantastiskt snygga och nästan alla tilltalar mig oerhört!) och det är holografiskt och det är svart.
Sweet!Här är Revvvolution i dagsljus, solen låg bakom ett svagt molntäcke. Det är inte riktigt svart, utan snarare gunmetal. De ljusreflekterande partiklarna kommer alltid att, ja - reflektera ljus och därför kommer ett holografiskt lack aldrig att kunna vara kolsvart. Men detta är ju snyggsnyggt!Här i lite starkare ljus dyker lite mer holografisk goodness upp. Jag tilltalas mer av chunky holografiska lack (t ex China Glaze Octa Gone Wild), men när det kommer till den här änden av färgskalan är jag inte kräsen. Den holografiska effekten är subtil och syns inte riktigt på håll.Det applicerades som en dröm. Smal men inte för smal pensel, riktigt täckande formula som flöt ut som en smörklick i en varm stekpanna på nageln. Mm! Det ni ser är två lager Revvvolution och ett lager Fast Forward snabbtorkade överlack. Ni må tro att jag ska testa detta med mitt matta överlack, Matte Top från Orly..!Även närbilderna visar en mer subtil holografiskhet. Det vore jättelätt att dra upp kontrasten och mörka ner bilderna lite för att få det att se ut som ett kolsvart lack med riktigt färggrant glitterspektra, men det vore ju ingen idé. Jag vill visa verklighetstrogna bilder, inte bra bilder!Så här ser det ut i flaskan. Purdy colors... I vissa ljus är lacket faktiskt så här ljust blyertsgrått - också fint!
I slutändan vill jag säga att Revvvolution är väldigt snyggt, och jag gillar den svartsilvriga färgen det har när inte det holografiska syns. Fint att måla med och allt sånt. Men jag väntar fortfarande på att någon ska tillverka svart holografiskt lack ett i stil med China Glazes Kaleidoscope-kollektion. Let's Do It in 3D från den kollektionen är silvrigt åt det mörka hållet men inte ens med god vilja och dålig syn kan man kalla det svart, vilket man faktiskt kan med Revvvolution.


Tack för bytet, monlnd!

12 kommentarer:

adrasteiah sa...

Gud så snyggt det är! Jag har inte ens testat det ännu... fy på mig!

inthemake sa...

Jizzez christ va snyggt...

Sminkan sa...

Det är snyggt, men inte så wow som jag hade velat..

mimmi sa...

Riktigt snyggt - för att vara holo. *anti* ;)

Marie sa...

Adrasteiah: Är det sant? Jag kan iofs förstå att du med din färglåda har en del kolorering att göra med resten av färgskalan, utöver svart alltså :)

inthemake: Go get it girl, tror du skulle gilla det!

Sminkan: Ja, lite wow-känsla saknas. Men det är ett rätt manligt lack, jag tänker på svarta vapen och svetsloppor när jag ser lacket.. Vilket jag tycker är helt jäkla ok!

Mimmi: Aha..! Du gillar inte holo! Iofs, du gillar väl inte glitter och sånt överlag nej? Det är så fantastiskt skönt att man får tycka olika: och du är alltid välkommen att säga din ärliga mening hos mig, dra dig inte för att kommentera ifall du vill säga urk! Alltså, du behöver inte överösa mig med helvetets nionde krets utan kanske ha nåt konstruktivt också ;)

mimmi sa...

Jag är alltid ärlig, det tror jag nog du märkt! ;) Och därför ska jag nu framställa en konstruktiv begäran: kan du möjligen öka marginalen mellan kant och text i inläggen? Det blir i tajtaste laget på vänster sida.

Förresten, jag gillar glitter, men inte på naglar. Mina alltså.

Emma P sa...

Riktigt riktigt snyggt lack! och fantastiskt fint på dina naglar, som ta mig tusan ser perfekta ut!

Pixelpig sa...

Du har för snygga naglar, det är minsann ett bevis för att gud är orättvis! ;-)
Skojar, grattis till perfektionen menar jag. Revvolution står här på mitt datorbord redo att testas, hurra!

Marie sa...

Mimmi: Ja, och sluta inte med det!
If I could I would! En sån liten grej kan jag böja mig för, men designen är en mall som jag verkligen inte har kunskaperna att rota i...
Aha! Alltid bra att veta! ;)

Emma P: Whoa! :D Vad roligt, tack så mycket!

Pixelpig: Om det finns en gud hade han inte gett _mig_ fina naglar... ;)
Vad roligt, testa testa!

Anonym sa...

Tack själv, har haft rated nu ett tag och det är toppen!! När jag tittade i mina lådor hittade jag tre andra liknande holo-lack, det betyder ju att det är "min" färg!!! Jag älskar det!! Kramar från creme-idiot

Marie sa...

Creme-idiot: Haha, ja då säger jag grattis till den utökade samlingen :) Jag är mycket glad att ha Revvvolution i min samlig också.

NailMasterfr sa...

wow !
it's been a long time since I've come to see your blog.
You now have spectacular nails !
congrats !
beautiful !

go on and thanx for sharing