BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 3 mars 2009

Naglarnas Birthday Suit : OPI Can You Dig It?

I söndags, den första mars, fyllde jag 24 år och min ursnygga vinröda makeup (MAD:s Gossip och No Doubt för den som undrar) med en svärtad guldglittrig eyeliner (MAC:s Reflects Antique Gold) fastnade tyvärr inte på kamera. Man kan säga att jag hade fullt upp med att få klart flera pannor äppelkaka, bli ren och fin, underhålla min syster och hennes pojkvän som snart skulle åka tillbaks till Stockholm efter att ha spenderat helgen hos oss. Så när jag pustade ut efter att några kompisar kommit över var inte makeupen lika fin och jag orkade helt enkelt inte!
Syrran och hennes kille gav mig förresten ett L'Oreal-nagellack i födelsedagspresent! Det är likt Color Clubs grafit-metallic After Hours men jag har inte jämfört dem på nageln än. Det följer Resist & Shine-serien och färgen har nr 710.

Vad jag hade på naglarna var hursomhelst ett lack som fick sitta kvar från en manikyr ett par dagar tidigare. Eftersom det är lila, och jag älskar lila, så det passade ändå att ha på dagen D. OPI:s Can You Dig It? är helt och hållet lila. Inget skimmer. Inte blålila. Inte rosalila. Eller snarare både och! I vissa ljus kallare och i andra varmare. Jag gillar de varmare dagrarna, men som ni kan se på den andra bilden är det då man ser flammigheten. Jag har lackat med två lager, men tyvärr hade det behövts tre lager. Inte ok!Can You Dig It? är mitt första lack från OPI och även om jag gillar den breda rundade borsten gillar jag inte formulan. Det har inga "flytiga" egenskaper som liksom rättar till penseldragen, utan beter sig mer som rinnig oljefärg. Tjocknar till snabbt på nageln och jag lyckas aldrig få upp en tillräckligt stor droppe som räcker för att täcka hela min nagel.Fin färg för en lilaälskare som jag! Men lite flammigt, och tråkigt att lacka med.

15 kommentarer:

Sminkan sa...

Du har så otroligt fina naglar... Jag är avundsjuk!

Och grattis i efterskott!

Anonym sa...

tå-lack?

Jessan sa...

Mycket snygg färg men lite synd på den där flammigheten. Ett så mörkt lack kan man ju tycka ska täcka efter två lager.

marinamake sa...

Åhh men grattis i efterskott! Ahh den som var 24 ändå! Snygg lila färg på lacket, gillade jättemycket. Tråkigt om det är svårlackat...

Marie sa...

Sminkan: Men tack så hemskt mycket! :) Och tack för gratulationen!

Anonym (Creme-idiot?): Mja, jag får nog säga att jag inte gillar tre lagerslack, och speciellt inte till att måla tårna med. Bökigt värre!

Jessan: Ja, precis! Hmm, får se om jag tänker behålla det. Jag tror det passar mycket bättre för någon med kortare naglar!

Marina: Tack så mycket! Mja, jag könner att jag borde kommit längre vid det här laget... Ja, det är en fin färg, men jag får bara inte droppen att räcka till hela nageln! Jag kommer nog att lägga upp det på bytesplatsen, så du kan ju hojta till om du vore sugen!

Emma P sa...

Åh grattis i efterskott! Snyggt lack med. Snyggare än vad jag trodde att det skulle vara, men trist att dte är skirt...

Marie sa...

Emma P: Tack så mycket :)
Iofs är det inte skirt, snarare bökigt: De flammiga partierna är nog för att lacket inte flyter ut jämnt. Så tolkar jag det! Men japp, färgen är finfin!

Anonym sa...

varför ska DU bjuda på äppelkaka, du fyller ju år. Dumt koncept. Typiskt dumt.

Marie sa...

Stiftprinsessan: Jag var sugen på äppelkaka!

Daniel sa...

Sådan nagellack hade jag på -89, mäktigt!

Marie sa...

Daniel: Dags att plocka fram igen, det är snyggt!

EyeOnBeauty sa...

Läckert:)

Marie sa...

EyeOnBeauty: Tack!

marinamake sa...

Jag byter gärna! Om jag bara har nåt att erbjuda förstås...

Marie sa...

Marina: Vad roligt, ja, har du möjligen en bytestråd på Pret-ty?