BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 8 mars 2009

NotD: IsaDora Plum (ja, du läste rätt!)

IsaDora Plum. Vilket lack, vilken historia.
Sminkan hörde talas om det när hon var på landet och bad sin kompis att leta efter det. Hon hittade det inte och la ut en efterlysning på skönhetsforumet PRET-ty. Och helt plötsligt letade alla efter Plum! Jag tänkte "äh", men blev ändå nyfiken. Jag kollade bland IsaDora-lacken för att se om jag inte skulle råka finna det. När det stod och skramlade för 24,50 kände jag mig bara så nöjd med att ha hittat det så billigt och köpte det.
Nu .... nu förstår jag inte hur jag klarade mig utan?Det är rödviolett, mörkt, med skimmer i olika färger men kanske främst ett guldigt skimmer som är lite grövre men inte glitter-grovt. Ett fantastiskt vackert nagellack, jag älskar mina naglar när jag har det! Det är faktiskt mycket vackrare i verkligheten. Kolla gärna Sminkans bilder också!Närbild, ni ser tydligare det guldiga skimret som gnistrar där i djupet...Här framträder bättre den mörka violetta basen. Mmmm!

Men nu ska ni få höra, govänner! Jag har haft det i en vecka. Målade förra söndagen med två lager, utan topplack. I tisdags la jag ett till lager Plum och kompletterade med ett tjockt lager Fast Forward (snabbtorkande överlack från China Glaze). Hela manikyren är mycket finare när topplacket är nylagt och blankt, men så här ser det ut efter en vecka. Lite lite skavt fram på tipparna, och en liten flisa på sidan av långfingernageln har gått. Helt otroligt hållbart!

IsaDoras breda borste älskar jag och det var trevligt att lacka med, inga piruetter men inget hårslit heller. Täckande och fint efter två lager!

10 kommentarer:

eleni sa...

Jag vill kapa av dina händer och sätta upp på väggen här hemma. En vecka? Mina lack ser knappt ut sådär när de är nymålade. Det tar cirka 12 timmar och så är hela skiten kantstött, TROTS topplack. Grr :)

Sminkan sa...

Visst är det tjusigt!

Jag är galet avundsjuk på dina naglar.
JAg mätte mina med lnjal i fredags. De är mellan 1,2 och 1,5 cm. Fri tipp på 2-3 mm. Dina är dubbelt så långa.... Aaaaaargh! Jag vill ocskå ha långa naglar!

Förresten, dina ordverifieringar är alltid kul! Idag är det kinalina...:D

peter sa...

Snyggt, vill ha på tånaglarna!eredd

Emma P sa...

Jag tycker också att det här lacket är supersnyggt! Och faktsikt, riktigt hållbart... jag har inte så höga tankar om Isadoralacken med svart kork, men detta var verkligen en positiv överraskning!

MissPurple sa...

Tycker att det är grymt snyggt! Men är det inte lite likt Cowgirl Up från CG? Eller har det inte det röda skimmret?

Marie sa...

Eleni: Det krävs lite trick, you'll get it.... :P

Sminkan: Nu rodnar jag... Jag borde också mäta, vad roligt! Jag filade igår, men jag ändrade bara till en mer rundad form. Jag har hittills fått både ja- och nej-sägare till den rundade formen...

Peter: Ja, varför inte!

Emma P: Jag har inte så stor erfarenhet av dem i allmänhet, men det andra jag har är inte så mysigt att lacka med. Det är förvisso med vit kork, men samma flaskstorlek- och form.

Miss Purple: Det kan jag tyvärr inte uttala mig om, jag har inte ens sett det i verkligheten!

Anonym sa...

Gumman! Jag älskar "Rated".
Läste att du också är nöjd med "Revvvolution".
Kramar Creme-idiot/monlnd

Marie sa...

Creme-idiot: Vilken tur :) Jag lackar strax holografiskt själv! Kram på dig, tack för bytet!

Emmi sa...

Wow! Jag som inte ens bryr mig om nagellack (har knappt några naglar)tycker detta är ett "must have"! Själv sminkar jag bara ögonen :)

Marie sa...

Emmi: Om du vill låta naglarna växa ut är det en jättebra idé att ha nagellack, så go for it! Ett par lager lack, tillsammans med kanske underlack och rentav överlack ger en märkbart starkare och lite tjockare nagel som är en bra hjälp om man vill låta dem växa ut!
Kul att du gillade Plum, det kan dock vara lite svårt att få tag i eftersom det inte tillverkas längre...