BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 13 mars 2009

Dagens smink: Pure Sunrise Globe

Här har vi en guldig makeup som ser gul ut! Igår hade jag gul ögonskugga men var så missnöjd, kände att citrongult inte var rätt till min hy i den här årstiden... Han inte fläska på med eyeliner då heller, då är risken för clash med hudtonen större. Hursomhelst, så ser Pure Gold från MAD gul ut för min kamera inte riktigt fångade skimret. Det är så himla mikrosmått, skimret - pigmentet ser nästan matt ut i burken!Till ögonen använde jag:
Lumene Eyemakeup Base
MAD Indelible Cream Eyeshadow, Bare Necessity
MAD pigment Pure Gold
Make Up Store microshadow, Sunrise och Satin
IsaDora Inliner Kajal, Blonde
GOSH Velvet Touch Eye liner, Golden Globe
MAD Indelible Gel Eyeliner, Blackout
L'Oreal Volumissime 4x Mascara, svart
Mörkbrun skugga till ögonbrynenICE från fransar till bryn (glömde under ögat), sedan Pure Gold på ögonlocket, inte ändå in eller ut i ögonvråna. Sunrise i yttre ögonvrån och upp lite i globlinjen. Satin ligger under brynet och lite i inre ögonvrån. Inlinjer-kajalen på vattenlinjen och lite på inre ögonvrån, innan Satin, för att ljusa upp lite. Gel eyeliner längs övre fransarna, men bara längs drygt halva ögonlocket. Vinge på det! Den guldiga GOSH-pennan under ögat. Mascara, brynskugga. Klart!Från och med snarast måste jag lära mig att använda svart som kontrastskugga. Jag är inte kreativ nog att hitta roliga kombinationer, och när jag tänker guld! så blir det ändå mest orange av det, för den mörkare skuggan jag väljer för att ge lite djup alltid faller på orange... Och då ser allt orange ut. Pennan under ögat valde jag för att jag glömde basskugga under ögat och då fäster ändå inga pigment. Men jag älskar den pennan, och den andra GOSH-pennan jag har, Lemon Soda som är ljusgrön. Åååh, så skimrande, lättmålade, intensiva färger!Jag har drabbats av ett e.l.f.-sug efter att allas vår Lipgloss Bitch påpekade att de har nya grejer. Så jag grävde fram Super Glossy Lip Shine (whoa, don't strain yourself...) i färgen Goddess, som har en ljus korallfärg som bas och ett rätt kraftigt skimmer som gör glosset lite mindre transparent, som är ljusrosa och faktiskt ger det en duokromatisk effekt.Här är allt jag använt till ansiktet, och en liten åsikt till varje. Here goes. Puh...

- Löspuder från färg by Makeupstudion, färg Vanilla
Inte det mest finmalda puder jag provat på, och tar ett tag på sig innan det blivit transparent. Jag använder det istället för min Rice Powder Primer från Fyrinnae, före foundation alltså. Funkar bra! Min oljiga hy håller sig mattare med ett tunt lager med puderborsten.

- Concealer Select Cover-Up från MAC, färg NW20
Färgen passade bra sent i höstas när jag fortfarande hade lite färg kvar, nu är den lite mörk men det blir knappt märkbart när jag har foundation över. Den är lite klen i täckningen när det kommer till ilsket röda finnar, men det är faktiskt inte dess syfte heller.

- Mineralfoundation Intensive från Everyday Minerals, färg Fawn
Intensive ska täcka allra bäst av EM:s olika foundationformulas men jag känner att jag saknar lite potens! Vill låtsas ha dockhy ibland.

- Highlighterpuder In the Spotlight från Fyrinnae
Ger ett så sjukt fint glow! Jag blandar med lite av min foundation och jobbar in på kinderna, längs näsryggen, i pannan ovanför ögonbrynen och lite ovanför läppen och längs läklinjen.

- Bronzer/rouge Mosaic Powder från Nyx, färg Café
Mosaic Powder finns i många olika färger, och just denna använder jag som bronzer pga dess varmt bruna skimriga nyanser som inte är för mörka. För att garantera ett mjukt resultat använder jag en duofiberborste som avger skirt med färg.Imorgon ska fåtöljflickan ut och festa lite och då är det ju dags att inte hålla tillbaks på sminket. Yeee-haw!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken sötnos du är! Gillar verkligen din frisyr, du ser ut att vara precis så busig och "full i f-n" som jag har fått intryck av att du är!! Me like. Från Creme-idiot. (ska skaffa ett konto snart.. så jag slipper vara anonym.)

Sminkan sa...

Snyggt! Du ser väldigt fin ut i hela makeupen!

Marie sa...

Creme-idiot: Haha, men hördu tack så mycket! ;D Jag tycker nog att när jag håret på ända passar det min personlighet mer, men ofta lägger det sig bara... Måste klippa till det snart!

Sminkan: Tack, jag trivdes fast den var lite skir.. .)