BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 30 december 2009

Rea och fraktfritt på Apotekets julklappar

God fortsättning!

Hej och välkomna tillbaks, kära läsare. Inte bara har december inneburit mycket jobb för mig, jag drabbades vid Lucia av ett finnutbrott utan dess like! Jag hade små svidande finnar i stora fält över nästan hela ansiktet som bara för några dagar sedan började klarna upp. Jag har alltså dels inte haft så mycket tid att blogga, och dels har jag inte velat visa upp mitt ansikte (eller gro på det i spegeln heller, för den delen) så jag tappade liksom hela sminklusten.

Men jag har ett mellandagstips till er! Apoteket har ju haft en hel del presentaskar inför jul, och nu kan man beställa dem på Apotekets hemsida till ännu bättre pris, dessutom fraktfritt! Jag slog till på ett paket med L300 Anti Age-produkter (hydrating toner, cleansing mousse och firming eye cream), ord. pris för allihop är 288 kr, julpaketet kostade 178 och nu är det nedsatt till ynka 125 pix! Man hittar nog de flesta julpaket de haft i butikerna, så passa på nu om man vill ha produkter ur sin favoritserie!
Varför använder jag Anti Age-produkter? Jag recensioner hos Beleza som beskrev dem som lyxiga och exfolierande. Jag testade ansiktsvattnet som jag gillar jättemycket, så nu blir det rengöringsmousse och ögonkräm också!

4 kommentarer:

Emma P sa...

Aj då, finnutbrott lät ju inte alls kul. och vad konstigt att det bara kan bli så... Min rygg har ett litet finnutbrott nu, men det är ju lite lättare att dölja.

Superbra erbjudande verkligen! Jag var snabb att tipsa Sminkan, hon slog till direkt på två kit. Jag sitter här och funderar på om jag skulle slå till på ett till mamma. Hon fyller snart och hon var avis för att jag fick testa apotekets kit...

Sminkan sa...

Jag älskar Anti Age-serien! Beställde den jag med!

Emma P sa...

funderade på en sak, är du säker på att det var finnar? Låter ju himla märkligt, det kan inte ha varit nån typ av allergi?

Marie sa...

Emma: Tack för din omtanke :) Det kanske var en allergisk reaktion, kanske var det inte vanliga finnar... Jag hade en liknande episod förra hösten/vintern också faktiskt.
Vad bra att jag var till nytta, tyckte det var för bra för att behålla för mig själv :)

Sminkan: Yay! Vad bra! Just det, du fick hem serien och blev fast!