BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 24 december 2009

God jul!

Hej alla sötnosar som läser! Jag vill önska er en god jul med ett snabbt inlägg med dagens naglar. Hoppas ni alla har det bra och kan hitta lite julefrid.


Det här är Color Club Ruby Slipper på ett par lager av H&M:s Beautylicious. Ruby Slipper påminner mycket om Ruby Pumps från China Glaze, men mitt lack innehåller rött finmalt glitter medan Ruby Pumps innehåller mer oregelbundet smått flake-glitter.
Dekorationen är gröna stenar nersjunkna i guldglitter. Överlacket är Nubar Diamont, och hittills älskar jag det! Kanske till och med mer än Fast Forward!

8 kommentarer:

Solveig sa...

Nydelig manikyr! :)

En riktig god jul til deg og dine. :)

Marie sa...

God jul till dig också, Solveig! Jag såg att du sportar julklassikern Ruby Pumps :)

Hannan sa...

Finaste Marie! Psycore var riktigt bra, tack för tipset! ja vi får styra upp en fika, annars ses vi väl hos D på lördag?
God Jul och hoppas att din jul var riktigt fin.

Sminkan sa...

Otroligt vackra naglar, som alltid. Kul att du använder Ruby Slippers också! Och du, bäst av allt att du ger mig ett nytt inlägg! Jag har saknat dig!

God Jul!!

Emma P sa...

Åh gud vad snyggt, urläcker Nail ert verkligen! Yes, Nubars överlack är superbra, underlacket med förresten.

God jul på dig också Marie:)

Marie sa...

Sminkan: Thank you, du är verkligen snäll :) God fortsättning!

Emma: Tack och tack så mycket! Jag hoppas på sätt och vis att jag ska tycka Fast Forward är bättre i slutändan ändå, för det är billigare och mycket lättare att beställa tillsammans med andra lack.
God fortsättning, Emma!

Carrou & the Bird sa...

Jättefina naglar. Älskar färgen! Kram

Sabina Borenius - Satsningen som juniorryttare- Just nu: Vinn Schockemöhleschabrak sponsrat av Stockholms Häst Butik. sa...

Snygga naglar ;)