BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 5 maj 2009

Viva La Diva nr 76 - jag döper dig till "jag vill ha en bil i den färgen-turkos"

Idag är en mulen och ledig dag. Jag har mest suttit framför min sjukt flimrande skärm. En glappande sladd vi ännu inte bytt är problemet. Jag hade lätt kunnat åka och köpa ny, men har som sagt fastnat här... Har kollat igenom en transas hela blogg! Det är jätteroligt att se en biologisk mans perspektiv på smink och nagellack, som inte hållt på med det så länge. Hos henne har sminket nog en djupare innebörd, även om den är ytlig. För mig är smink ett jätteviktigt intresse, men kanske inget som "krävs" för att jag ska känna mig som jag. Det kanske roligaste är att bloggaren i fråga är en gammal bekant till mig, som verkligen överraskade mig med sin, för mig, nya identitet!
Vad jag gjort mellan varven är att måla naglarna och dricka kaffe. Här är nagellacket:
Viva La Diva nr 76 är ganska mörkt turkos, men en lite ljusare grön/turkos flash. På bilden blir lacket mycket mer blått än det är i verkligheten, så jag har ansträngt mig för er viewers skull så färgerna blir bättre. Baksidan är ju att mina fingrar ser ganska gulgröna ut, men nu vet ni varför.
Nu är det dags med den här schweiziska neutraliteten. Jag älskar den här färgen! Det riktigt lyser om mina naglar, lacket har ett giftigt djup och en lika giftig självlysande flash. Förvisso svaga svaga penseldrag, som blir ännu svagare efter överlacket. Men formulan är sådär perfekt, liksom fluffig och flyter instinktivt ut som det ska, ett smart lack! Borsten är ännu bättre. Rätt stor helt utan spret, funkar underbart till formulan. Pensel + formula = best friends forever! :D
Jag skulle verkligen inte säga nej till en nypolerad bil med det här lacket på karossen, whoa... Vet inte om jag ska stämpla lite Konad på, eller om jag ska låta härlighetens yta vara obefläckad. Kanske Konad på ett finger åtminstone? Saknar stickers. Det är bara så jobbiga att få tag på, skitdyra och dåligt sortiment i butikerna, och de vanliga nagelshopparna jag beställer från har dåligt med nagelstickers. Vet att det finns massor på ebay, men just i det här fallet är jag inte så sugen på frakten.

12 kommentarer:

Emma P sa...

Väldigt vacker färg! Hmm, kanske måste spana lite på VlDs lack, har inte ett enda... Som vanligt är dina naglar skitsnygga förresten, älskar formen!

ProjectLisaCD sa...

Mitt ex mamma hade en cabbe i nästan exakt den färgen med lite hologrameffekt, skitsnyggt är det. Både på bilar och på naglar.

Marie sa...

Emma: Har du inte? Men Emma då... ;) Minilacken från i höstas har inte alls samma formula som de andra. Jag har fyra olika VlD-lack i orginalflaska, och alla är lättapplicerade, pigmenterade och fina!

Lisa: Bra smak hon har!
Tack så mycket :)

eleni sa...

Åh så tjusigt Marie! Riktigt läcker färg. En annan gråter floder över att ha varit tvungen att ta bort lacket. Mina naglar som just börjat återhämta sig efter 4 veckor ihärdigt handspritande och tvättande, suck. Nu ska man på det igen. Ska vi byta jobb?

inthemake sa...

Kanonsnygg färg...:)

Sminkan sa...

Otroligt fina bilder på ett av mina favoritlack i turkos!

Marie sa...

Eleni: Tack tack!
Fasen så tråkigt. Jag lider verkligen med dig, jag vet hur gärna man vill. I ärlighetens namn la jag ner brasiliansk jiujutsu för att jag var tvungen att ha korta naglar för att inte råka riva någon och inget smink för att inte smutsa ner de andras dräkter. Du får passa på mellan varven!

inthemake: Ja, det _är_ det verkligen! :)

Sminkan: Tack så mycket! Kunde gissa att du gillar färgen, men kan inte komma på att jag sett det hos dig. Jag kanske set det men trott det var blått, eftersom såna här grönblå färger bara blir blå på kort...

Kerstin sa...

Superfint! Hur kan jag ha missat detta lack? Jag måste genast ut o spana!

Marie sa...

Kerstin: Jag undrar detsamma! In på närmsta Lindex/Åhlens ögonaböj!

caroline sa...

oj gud vilken snyggt lack!! Det får bli nästa lack inköp tror jag :D

CrazyNails sa...

Sjukt snyggt!

Åhs sa...

Dina naglar är så grymt sexiga!
Grr ;)