BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 12 maj 2009

NotD: Color Club Punk Lust (Obs! Neon!)

Igår kände jag äntligen att våren blivit att lita på och kunde därför plocka fram mitt neonrosa nagellack, Pink Lust från Color Club. Förut har jag känt att det varit mer för den hoppfulle, men nu är det för den övertygade.

Pink Lust var inte alls vad jag trodde att det skulle vara efter att ha beställt det. Jag kollade på NailGal och runtomkring i nagelbloggarnas rosa arkiv, letandes efter ett mellanrosa krämlack att ha i sommar. Det här såg ut att göra the trick på bilderna. Efter ett par veckor ligger i lådan från USA ligger ett kraftigt neonrosa nagellack - hot pink, överstrykningspennerosa! Och jag älskar det!
Alla bilder är tagna i solljus, men den mittersta är i indirekt solljus. Har inte mixtrat med färgerna alls vilket är extra imponerande på just den mittersta. Det bara lyser!
Alla som någonsin fotat neonfärgade nagellack vet att det är ett gissel. I princip omöjligt. Jag har inte heller lyckats, men inte misslyckats fatalt heller. Det här lacket, precis som många andra, beter sig lite olika beroende på ljus så jag vill verkligen inte säga att mina bilder är fel, de är bara inte korrekta alltid.
Det ni ser här är två lager av Pink Lust, baslack är som vanligt Strong Adhesion från China Glaze och ovanpå det har jag använt det snabbtorkade överlacket Fast Forward från China Glaze, som jag tunnat ur med thinner flera gånger nu.
För att säga några ord lacket fysiska egenskaper, och inte bara optiska (optik är iofs fysik men jag tror jag snarare menar fysikaliska egenskaper) så upplevde jag stor glädje av penseln som var lagom bred och styv. Lacket var inte rinnigt och inte segt, det flöt ut snyggt över nageln (helt utan penseldragsmärken, ens i första lagret) och var särskilt enkelt att få snyggt kring nagelbanden. Om det är något jag är dålig på så är det att få till den perfekta kanten vid nagelbanden, har nästan aldrig lyckats helt med det. Practice makes perfect, och jag har ca 80 nagellack att öva på wohoo!

Nu är jag sugen på mer rosa och skulle vilja ha ett cerise jellylack. Har ni några tips?

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Fint lack! Överstrykspennsrosa är alltid rätt =)

Jag såg hos Sminkan att du skrev att att HOT-sminket var slut i Lund. Det fanns en hel del kvar i Malmö förra veckan! (På gågatan vid Triangeln. De brukar ha mkt o bra sminkrea)

Emma P sa...

Det ser jättefint ut! När jag såg bilderna så tänkte jag att ja, det här kanske kan vara lacket för mig. Känner att jag nog bangar överstrykningspennerosa dock, så letandet går vidare...

Marie sa...

Kerstin: Tackar!
Men, tack för att du sa det! Jag har inga planer på att åka till Malmö snart men jag ska ju såklart hålla det i bakhuvudet!

Emma P: Haha, man gillar det nog mer när det är på naglarna, man blir så glad av att se det!

Sandra sa...

snyggt lack! :) väldigt somrigt

Marie sa...

Sandra: Tack! Ja, det stämmer :)