BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 10 maj 2009

Multifärgad EOTD i gult, orange, lila och rosa

Att ha hittat en megafräsig lila skugga och bara "OMG den ska jag använda jämt" är ju, uppenbarligen, helt fantastiskt. Jag pratar om Pizzazz, från MAD Minerals. Men ärligt talat, den är bara ett damm! Fäster inte på ögonlocket, inte ens på en ögonskuggebas. Jag tänkte tjocka på rejält med lila i yttre ögonvrån, men Pizzazz var inte rätt produkt för jobbet. Skirt och svår blendat, som en ... fläck! Crap! Dammit!
I kallt ljus såg det ut såhär, jag vet inte om det var mest likt verkligheten.

Make Up Store Sunrise, orange skugga lagd på mitten av ögonlocket.
MAD Minerals Lemon Drop, ljusgul skugga runt inre ögonvrån.
MAD Minerals Pizzazz, lila skugga lagd runt yttre ögonvrån.
Amuse Disco Pink, rosa läppenna längs undre fransraden.
Make Up Store Satin, skir skimrande vit som highlighter.
GOSH Velvet Touch Golden Globe, guldpenna längs övre fransraden, utom ytterst.
Yves Rocher Prune Nacrée, plommonlila penna i yttre ögonvrån, lite vingad.
L'Oreal Volumissime 4X, mascara på övre fransarna.
Mja... Jag försökte att inte låta en svart eyeliner stjäla uppmärksamheten från färgerna, men istället ser det bara lite knäppt ut. Makeupen gjorde jag en kväll när jag inte skulle ut mer, så det spelade ju ingen roll. Men jag hade nog lagt till lite eyeliner både uppe och nere om detta skulle få bli en gå ut-sminkning.
Och här är hela ansiktet! Läpparna fick ingen kärlek den gången. Som ni ser blir inte ögonen vidare markerade av de här färgerna, bara fläckigt färgglada.

13 kommentarer:

Karusell sa...

Försöker komma på hur jag gör när jag använder pizzazz och jag tror att jag trycker mer än stryker och vinklar borsten så att den kommer an platt. Dessutom brukar jag lägga lager på lager om jag har en skugga som inte vill ge den färg jag vill ha. Och en stor pensel tror jag också att jag använder. Säkerligen saker du redan testat men utifall att... Jag tyckte inte alls att det var dumt eller dåligt på något vis din sminkning, den var ju jättefin!

Sminkan sa...

Härliga färger! Jag gillar!

linda sa...

åh underbara nyanser och särskilt tillsammans, tropiskt och läckert!!!

SaintBella sa...

Fläckkigt färgglatt är fint det med! =)

Marie sa...

Karusell: Jättebra tips - I've tried them all... Jag tror faktiskt att jag har svårfästa ögonlock, det verkar vara så med min hud i allmänhet att puderprodukter har svårt att fästa. Om jag har mer klibbig bas så blir allt bara kladd till slut ändå, eftersom jag har så fet hy... Man kan verkligen inte få allt! Men i ärighetens namn funkar det ju att lägga Pizzazz vått, men det är ett jäkla trassel om det bara handlar om en liten yta som ska blendas väl, tycker jag.
Tack i alla fall!

Sminkan: Alltså Sminkan Approved, det är ok med mig :)

Linda: DÅ delar vi smak, för jag älskar kombinationer av just de färgerna!

Saint Bella: Ja, så kräsen är jag inte ;) Tack!

marinamake sa...

Å va trist, jag har kollat in den skuggan flera gånger om funderat på att klicka hem... kanske får vänta då! Annars var det ju en häftig sminkning, man blir glad!

inthemake sa...

Meen va jobbigt med Pizzazz, det är en av mina absoluta favvispigment...den kan vara liiite svår att blenda, men annars tycker jag inte jag har haft problem med den....det är iallafall kanonsnyggt!!!

Emma P sa...

Jag tycker att sminket blev väldigt fint, men vad trist med Pizazz! Jag har med den, men använder den i stort sett aldrig. Inte pga intensiteten dock, utan snarare pga att burken är hemsk och det är skugga överallt när man öppnar den. Kommer faktsikt inte ihåg vad jag tyckte om den, var så länge sen, kanske måste offra mig och öppna den nån dag. Vet iaf att jag har haft liknande problem med paparazzi från MAD...

Sandra sa...

snyggt :)

Marie sa...

Marina: Applicerad vått är den värd det, så ta hem den också nästa gång du beställer från MAD!

inthemake: Du verkar aldrig ha några problem med skuggor och pigment :) Men när du säger svår att blenda, upplever du också att den liksom faller bort?

Emma P: Alltså, jag börjar tröttna på skruvburkar, men jag kommer nog aldrig ha tålamodet att pressa alla mina pigment....

Sandra: Tack så mycket!

Kerstin sa...

Härliga färger o fin blandning!

Emma P sa...

Ja du skruvburkar är jobbiga, men no nix att jag pressar liksom...

Marie sa...

Kerstin: Tack så mycket! :)

Emma P: Jag har inte ens provat, det verkar som att man behöver så mycket till att börja med: en palett, formarna att ha den pressade skuggan i, lämplig vätska... och en massa tid!