BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 30 september 2009

Vad jag håvade in på Make Up Stores klubbkväll

De flesta av er har sett Make Up Stores höstkollektion Czarinna. Personligen fattar jag inte riktigt färgtemat, men gillar promobilderna och tyckte på en gång jag såg bilderna att läppstiftet Endless Time (semitransparent mörk plommonfärg utan skimmer och glitter) och Pot gloss Ski (som jag tycker ser ut som koncentrerad blandsaft) är grejer för mig.
Jaja.
Igår var det klubbkväll, och jag och min "ny"frälsta sminktokiga kompis gick för ett glas vin och lite rabatt, jag köpte en microshadow, ett rouge och två läppstift. Handlade man för minst 500 kr fick man även en gåva som var ytterligare en microshadow, ett nagellack och en liten handväska.
Jag köpte microshadow Butterfly, ljus rosalila med guldskimmer. Färgen blev lite flammig och skimret dök inte upp så bra, men jag använde bara Lumenes primer. MUS skuggor brukar göra sig bäst på en klibbigare bas. Rouget Lust köpte jag också, en svag korallig färg med aprikosguldigt skimmer. Mjukt och mysigt, lite glowigt! Två läppstift köpte jag, båda i sheer-formulan. Baby är något jag letat efter rätt länge, en nude-färg som passar mig. Lite ljusare än läppfärgen, med en bra balans mellan rosa, aprikos och beige, och lagom transparens. Även Endless Time som tillhör Czarinna-kollektionen. Det har jag inte testat på läpparna än, men jag är övertygad om att det rockar!

GWP:n innehöll microshadow Olive, matt skogsgrön som jag inte testat alls, och nagellacket Sophie (tror jag!) som är ett transparent lack med en bronsguldig skimrig bas och flakes som reflekterar grönt och blått. Dessutom en liten läderhandväska med bronsiga nitar, den var inget för mig men mycket fin för att vara en sån gratisgrej!


Jag ska se till att uppdatera med swatches, ett sånt här inlägg är ju jättetråkigt utan bilder! Just nu är jag på jobbet så det får komma senare idag eller imorgon.
Hej på er!

8 kommentarer:

Karusell sa...

Åh, absolut swatches, allt lät ju tokhärligt! Är nyfiken på hur Endless Time ser ut på dig och nagellacket lät ju inte helt dumt det heller. :)

eleni sa...

Nyfrälsta? Pft! :P

marinamake sa...

Åh, kul med shopping! Ser fram emot bilderna. Annars så tycker jag att den där looken har lite tråkiga skuggor. Bilderna är fina men skuggorna är rätt så trist. Har Cupol och Monty från den kollektionen men de var väl de enda två jag tycket var nåt att ha i princip. Läppgunket har jag glömt bort att kolla in... hmmm har en förmåga att fastna vid skuggorna. Jag får nog kolla in läppgrejorna också kanske...

Emma P sa...

vad kul med klubbkväll... Jag är särskilt nyfiken på stiften, jag vill gärna ha ett nytt... Jag var med på klubbkväll igår, kom också hem med lite godbitar, ska visa när jag kommit hem. är kameralös för närvarande...

Marie sa...

Karusell: Ja, jag borde ju verkligen blidka er, men det får bli imorgon! Endless Time är skitsnyggt både på mig och på Jakobs skägginramade läppar kan jag säga redan nu dock :)

Eleni: Kom igen, de flesta som läser den här bloggen har minst 10 års djup sminkerfarenhet :)

Marina: Kan tänka mig att du bara dreglade på skuggorna :) Men Cupol gör du ju å andra sidan himla bra. Men jag tycker också att du ska ta en titt på läppgrejerna också, gillar två av tre starkt! Det sista (i tub) vågade jag inte ens testa, av rädsla att jag skulle gilla det också :P

Emma P: Ja, det var skojigt! En av de som jobbar där gjorde min brudmakeup och allt, så det känns bra att handla smink av henne :)
Jaa, vill se!

Fru Choklad sa...

Jag var också på klubbkvällen. (Vad jag köpte kan du kolla in i min blogg) Å "Butterfly" den är fin. Den sminkade jag mig med en hel del i våras. Rouget "Lust" tror jag du kommer att bli nöjd med. Jag har det ofta och den passar till "allt". Själv var jag sjukt sugen på ägget, men lyckades behärska mig. Nästan 500 kr för ett läppguck är liiiite väl, men ägget är grymt snyggt *suck* :)

Marie sa...

Fru Choklad: Härligt att köpa bra grejer till bra pris! :)
Ja Butterfly gillar jag hittills, men jag antar att den behöver lite bättre grundarbete som sagt.
Kostade ägget så mycket? Haha, jag tycker det verkar helknäppt att ha ett läppglans som väger som ett helt smörpaket, kan man ju aldrig ta med sig! :D

Kerstin sa...

Jag är också nyfiken på bilder =)