BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 5 september 2009

Vårgrönt och orange med Archetype

Här är midsommarsminkningen! Jag gillade färgerna som tusan! Den ljusgröna under ögat såg lite märklig ut på vissa foton, men det blir ju så ibland när man använder blixt på smink som ska se bäst ut i solljus.På inre halvan har jag använt ljusgröna Back to the Sea från Archetype, den är fjuttigt pigmenterad. Färgen är kallt khaigrön och innehåller en massa guldskimmer, som tyvärr är så grovkornigt att det trillar loss. På yttre halvan har jag använt mässingsfärgade Valley of the Kings från Archetype men också trogna Sunrise från Make Up Store som är mörkare för att ge lite mer djup. Eyelinern är Extreme Art Eyeliner nr 23 från GOSH. Den är underbar! De här flytande superpigmenterade skimriga eyelinersarna är så bra, men jag saknar en riktigt knallig lila i sortimentet. Highlighter är Viva La Diva Golden White.
Under ögat har jag en annan ljusgrön från Archetype, Weeping Willow, som jag i efterhand har fattat är mer som MAD:s Whisper-serie. Den ger mer en grön flash och skimmer än en täckande färg. Därför blev den lite märklig här på mig, eftersom jag valde den för att den skulle bli grön och inte bara skimrig :) Men ett grönt skimmer ger den, och det är dessutom mycket mer framträdande än just Whisper-pigmenten från MAD.
Ögonbrynen är ifyllda med Viva La Divas Dark Chocolate, mascaran var nog Hypnôse från Lancôme.Riktigt rosiga kinder med Best Friends-rouge från Everyday Minerals, och så har jag skimrat huden med Pearl Sunlight, en ljusreflekterande concealer också från Everyday Minerals. Inget på läpparna.
Den här gröna eyelinern är så fin med orange ögonskugga, tips från mig till dig! ;)

10 kommentarer:

marinamake sa...

Jädrars va fräsch du ser ut! Skiiitsnyggt!

Marie sa...

Men Marina, tackar! :)

Linda sa...

Åh vad vackert, de gröna&oranga tillsammans va så fint!!

haboubaa sa...

neutral colors whith a pop of colour. This is what I like :D

Marie sa...

Linda: It's a winner!

haboubaa: Glad you liked it, thank you!

Kerstin sa...

Väldigt snygg mejk, jag härmas gärna =) rouget är verkligen fint!

Marie sa...

Kerstin: Det vore en komplimang :)
Jag gillar det också, Best Friends!

Sminkan sa...

Snygg färgkombination, definitivt!

Sanna sa...

guh, så fint du passar i detta!
Kanonsnyggt!

Marie sa...

Sminkan: Tack så mycket!

Sanna: Vad kul att höra, tack!