BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 5 september 2009

Fizz Ivy visar allt, inklusive eldmanikyren

För ganska länge sen kunde vi se en manikyr med eldflammor hos Naildesign, och det var ju dösnyggt! Jag testade det i somras, tyckte det blev rätt dåligt, men tog ändå lite snabba bilder under kontorslampan på jobbet.
Jag blev inte jättenöjd med resultatet, och det blev inte lika snyggt som hos Naildesign, men jag lovar att testa igen, för en flames-manikyr känns jävligt jag.
Jag började med ett mörkgrått lack, som skimrig blyerts ser detta ut. Naildesign har svart med glitter i. Sen följde jag mer eller mindre instruktionerna i Naildesigns tutorial, ett smalt men generöst streck med lack tvärs över nageln, först längst ut på tippen med rött, sedan koppar, sen orange och sen gult. Tog en tandpetare, sen en pensel, och försökte få färgerna att flyta ihop och följa med upp på nageln som slickande flammor. Det var svårt, för jag tyckte mest jag gjorde diken i lacket med tandpetaren, tandpetaren ackumulerade en del lack. Det vore bättre med ett verktyg i metall. När jag tog penseln så doppade jag den först i gult och försökte med lätt hand göra flames, då gick det lite bättre.
Underlack: China Glaze Strong Adhesion
Gråsvart: Color Club After Hours
Rött: H&M Beautylicious
Orange: Depend nr 124
Koppar: Sinful Colors Color Scare
Gult: Nivea Colour Mini 59 Yellow Sparkle
Överlack: China Glaze Fast Forward

Hoppas det smakade med lite FAIL igen! :D

6 kommentarer:

marinamake sa...

Tyckte det såg läckert ut jag! Ville du på allvar ha det lila lacket? Jag skickar det gärna till dig om du vill!?

Emma P sa...

Åh, jag tycker det ser ashärfigt ut,riktigt riktigt läckert! Vet hur det känns att nej detta blev ju katastrof, men som regel så tänker ju inte andra människor på det då det oftast endast är man själv som skärskådar sina naglar...

Marie sa...

Marina: Ah, men vad bra då :)
Jaha-adå! Jag ser en massa potential i det :) Om du skickar det betalar jag för det inkl frakten. Man hade ju kunnat passa på att göra ett byte, men för tillfället är jag nöjd med alla mina lack, haha :)

Emma P: Vad roligt att du säger så! Nä, det klart att det nog såg ballt ut på håll, men ska man vara ärlig så målar jag för min egen skull och då vill jag att det ska bli bra :)

marinamake sa...

Det behöver du inte, jag har fått det på mitt jobb så det har inte kostat mig något! Maila mig bara din adress så kommer det, ingen favorit för mig! Seeegt! marinastahre@telia.com

Sanna sa...

coolt ju!

Marie sa...

Sanna: Tack!