BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 6 november 2009

Queens & Shadows

Nya independent sminkmärken är jag glad för. I och med mineralmakeup-revolutionen blir det vanligare och vanligare, så till den grad att det till och med finns flera svenska märken på marknaden! En annan beautybloggare, Stina Markan, ligger bakom det senaste, Queens & Shadows! Prenumererar du på NailMail kan du ha fått ett prov på en skugga ur höstkollektionen redan! Ett annat exempel på indie-mineraler är Brite Bird, som Sanna med Make up my lack-bloggen ligger bakom, som jag har testat och gillar jättemycket.

För kännedom: Jag väljer att skriva några rader om Queens & Shadows för att hjälpa till och promota märket, jag får ett tack för det i form av två provskuggor.

8 kommentarer:

Fru Choklad sa...

Jag har testat min "Ellen" från Q&S och är väldigt nöjd. Har också köpt paletten som hon säljer och har redan hunnit dutta lite i den och den verkar lovande. Fick också med prover på två av hennes egna skuggor "Ronja" Och "Melissa". Ronja vart jag superglad för för den har jag varit sugen på ända sedan jag var inne och kollade sortimentet.
Brite Bird ska jag också testa vid tillfälle. Alla skriver så gott om dom skuggorna.

Marie sa...

Fru Choklad: Roligt att höra, då har jag något att se fram emot som det verkar :)
Ja, Brite Bird gillar jag inifrån och ut. Känns som äkta hantverk, och som att det är nån man känner lite som börjat sälja smink :)

marybeth sa...

Jag undrade just varför så många bloggare skriver om det märket just nu men nu förstår jag ju varför.. :) Jag tycker det är bra gjort av dig att berätta att du får något för det också.. :)

Jag är jättenyfiken på båda märkena men mest Brite Bird får jag säga, men köpstopp är köpstopp så det får bli senare..

Marie sa...

Marybeth: Roligt att du noterade det! Jag är lite inspirerad av de här reglerna för amerikanska bloggare, de måste ju alltid skriva om de köpt en produkt själva eller fått den och så. Känns bäst så, tycker jag!

Köpstopp är stopp, men Brite Bird får stå på listan :)

marybeth sa...

Jag tycker själv att det kändes bättre att läsa det också, på något vis.. :) Jag blev lite fundersam och nästan misstänksam av att så många bloggare samtidig skrev om märket.. :) Har de sådana regler alltså? Det visste jag inte men det låter vettigt tycker jag.

Ja precis! :)

Marie sa...

marybeth: Mjo, det poppade ju upp inlägg hos många samtidigt, så jag misstänker att de fått samma erbjudande som jag!

De heter FTC, de som lagt upp de där riktlinjerna för amerikanska bloggare. Har inte följt exakt vad det är för ett samarbete, men många har börjat skriva en "disclosure" i slutet på varje inlägg som handlar om nån produkt.

marybeth sa...

Det är nog inte omöjligt då.. :) Smart sätt att marknadsföra en produkt, att låta bloggare testa dom alltså. Otroligt många läsre ju bloggar och man testar ju ofta produkter för att en bloggare skriver om dom. I alla fall gör jag det.

Ah, jag får googla lite på det och läsa in mig. Alltid intressant.. :)

Marie sa...

Marybeth: Ja, det är ju en vanlig kanal för lite mediautrymme, men brukar väl mest röra märken som anlitar PR-firmor till sånt. Tycker det är smart när små företag, som Queens & Shadows, gör det direkt på egen hand.