BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 5 november 2009

Jag har fått en mycket fin presentIdag fikade jag med min fina vän Eleni på ett jäkligt trevligt kafé på Klostergatan i Lund. Hon sa att hon tänkte på mig när hon såg Lars Wallins lila ögonskugga Sharon ur hans sminkkollektion Make it your own. Sharon hade hon sett på Emma och på Marina. Jag tycker ni ska klicka er fram hos dem, så ni ser vilken färg Sharon har. Den är fantastisk på ögonen!
Jag kände mig så uppmärsammad och omtyckt. Inte bara tänkte hon på mig - hon köpte den till mig också. Och gav den till mig inslagen i julpapper! Hur glad blev inte jag? Jag tycker att förpackningen är to die for, överdådig, färgglad och med vintage-känsla. Sharon är lila, den är lila! Djupt mörklila, superpigmenterad. Åååh. Det var en klockren present.

Tack så mycket, Eleni!

9 kommentarer:

Emma P sa...

Åh wow! sharon är så bra och snygg att ett grattis nästan känns på sin plats:) Mkt nöje med din nya skugga, ska bli kul att se vad du hittar på med den:) Himla snällt av din kompis...

Marie sa...

Emma: Ja, tack för det! Hon är så snäll :) Klart det blir Sharon-makeup!

Solveig sa...

Så heldig du er! Grattis! :D

Marie sa...

Solveig: Tack så mycket :)

Fru Choklad sa...

Härlig kompis du har som varit så uppmärksam och sett att du vill ha den skuggan. Jag gissar att vi snart få se en sminkning med Sharon ;)

eleni sa...

Aw, vilket fint inlägg Marie. Vassego! Nu vill vi se den på! :)

Marie sa...

Fru Choklad: Hon är bättre än så, jag har aldrig nämnt för henne att jag ville ha den, men hon förstod :)

Eleni: Puss på dig! Hade den igår! Tillsammans med MUS Butterfly, den ljuslila jag köpte på klubbkvällen. Det var en enkel och jättefin kombo!

marinamake sa...

Hmm jag är säker på att jag lämnade en kommentar här för en par dar sen... strange! Hur som helst, schysst kompis, hon lyckades verkligen slå huvudet på spiken! Nu ser jag fram emot en schysst lila knallig sminkning;-)!

Marie sa...

Marina: Jag tycker sånt händer mig alldeles för ofta, att kommentarer försvinner...
Jaja, tack så mycket, visst gjorde hon?
Har använt den ett par gånger, och den har lyckats fastna på bild också. Ska bara skramla fram lite tid att publicera!