BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 16 juni 2010

Blygsam uppdatering

Fizz Ivy har inte sminkbloggat på länge, jag vet!


På livsfronten

Fizz Ivy flyttade i månadsskiftet mars/april, från en tvåa i andrahand till en trea med förstahandskontrakt. De sista rummet kallar vi hobbyrummet, men kommer kanske främst att vara ett sminkrum... :) Jag har förberett med skrivbord, hyllor och lite smått och gott, men det måste ställas i ordning förr eller senare.

Fizz Ivy har blivit hundmamma! Den andra maj hämtade vi hem vår amstaff-tjej som vi döpt till Bisou. Hon är helt underbar, lekfull, kärleksfull, livfull, social, modig... Nu är hon drygt 14 veckor och har blivit tre gånger så stor som när hon kom hit. Nu väntar jag nästan bara på att hon ska växa klart och mogna lite så vi kan skaffa en till... :)
Hon har såklart förärats med en egen blogg, kolla gärna hundhoskrochmal.blogspot.com

På beauty/gunkfronten

På sminkfronten har jag skaffat mycket nytt, men jag har inte sminkat mig själv så mycket. Jag har skaffat en massa Everyday Minerals-borstar, köpt en hel laddning grejer från NYX och annat från Cherry Culture när de haft rea. Jag har fått hem en somrig nagellacksbeställning från Head2Toe och så är det på väg hår- och solprodukter från Lyko.se.

Just nu sportar jag en helt fabulous manikyr med neonrosa/koralliga Youthquake från Color Club med en glittergradient med Nubars lila/rosa glitter Petunia Sparkle och ett lila/blått/silver-glitter från LA Girls. Den graderade effekt fick jag till med hjälp av en Smudge Fixer från LA Girls. Det är extremt svårfotat!

Jag är ju himla sugen på att blogga lite, då och då. Men eftersom jag inte varit igång på så länge, känns det som jag måste bli regelbunden. Men om det är okej att jag lägger upp saker då och då, så är det okej med mig också!

8 kommentarer:

Josephine sa...

Det är helt okej! Kul att höra från dig =)

Marie sa...

Joesphine: Tack för det! Detsamma :)

Lina sa...

Kul att höra från dig! Lägg upp lite då och då du!! Grattis till hunden, amstaff är en sån otroligt fin ras!!

Solveig sa...

Du trenger ikke blogge regelmessig, oppdater når du føler for det! Blogging skal være gøy, ikke en plikt. Koselig å høre fra deg, gratulerer med ny leilighet og hund. :D

Kerstin sa...

Klart att det är ok med då och då =) Grattis till vovven!

Kabuki sa...

Åh Bisou, finaste hundnamnet ever! Grattis till vovven och förstahandskontrakt! :)

slemis sa...

Jag har verkligen saknat din blogg (hehe), så jag skulle verkligen bli jätteglad om det kom någon uppdatering öht.

Vänliga hälsningar från
ett random på internet

Emma P sa...

Vad roligt att höra ifrån dig! Och klart det är okej om du bloggar lite oregelbundet, hellre det än ingenting tycker jag:)sen kollaqr jag inte in dagligen eftersom du inte bloggar på så länge men jag kikar in med lite jämna mellanrum iaf.