BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 13 oktober 2009

Låt mig visa en massa nagellack

Nu attans ska jag bildspamma er! Det är bud på lite ansträngning här, för cykelturen till hämtningsstället var långt över en rimlig ansträningsnivå i mitt skick. Jag lider av min tredje förkylning på mindre än en månad och jag blir i vanliga fall sjuk max en liten sketen gång per år. Då är det tyvärr en redig influensa eller vinterkräksjuka, men det kan man ju hantera om det händer så sällan. Men nu är det alltså dags för förkylning nummer tre... Jag är svag, täppt i näsan, hade först ont i halsen och blev sedan hostig och snorig istället. Har inte haft någon feber alls, så det är heller ingen svininfluensa som varken kommit eller gått.
Ja, men i vilket fall så cyklade jag ändå iväg igår och hämtade nagellacken. Paketet hade hamnat på Postens företagscenter för att det först var en budfirma som varit hemma hos mig. När det inte var nån hemma tar budfirman tydligen inte för vana att lämna en avi, utan jag fick vänta på att Posten skickade ut en påminnelse en vecka senare. Så låg det till, men nu är alla härligheter här!


Ja, ska vi börja med lite flaskor?

OPI Otherwise Engaged (riktigt ljus rosa med en svag rosalila skimmerflash), OPI Catherine the Grape (dammig obestämbar lila nyans, subtilt skimmer), Orly Witch's Blue (djup glowig midnattsblå)Misa för hela slanten, tyvärr är alla färger ganska off:
Sun Kissed (lavendellila med pärlfinish och ljust guldskimmer), Green With Envy (krämlack i dammigt ärtgrönt, lite avloppsgrön), The Grass is Greener on My Side (grönturkost skimmerlack), Burnished Bronze (terracottafärgat lack med mycket bronsigt skimmer)China Glaze, allt är från Retro Diva-kollektionen:
Cords (silverbeige med frostig finish), Thunderbird (djupt röd med mycket skimmer, ganska neutral men åt det kalla hållet), Stroll (hallonsylt - vinrött jellylack i kall nyans och glitter i rött och guld i olika storlekar), Stella (vinrött/magenta skimmer på lila bas) och Let's Groove (mörklila med subtilt blått och cerise skimmer)Allt från China Glaze:
Frostbite (indigoblått skimmerlack), Rodeo Fanatic (mörkt turkos med metallicfinish), Passion (blekguldigt metalliclack), Joy (lilabrunt/purpur med frostig finish), Coconut Kiss (riktigt riktigt lila åt det rosa hållet, med någon sorts immig skimmerfinish)Här ovan är en massa annat som jag beställde. I urval: sex akrylfärger i primärfärger, nail art-penslar, ett prickverktyg (ja, det är mycket lättare att göra prickar med rätt verktyg), tre nagelhjul, strass i fem olika varianter, en uppvärmd ögonfransböjare och nagelstickers i några olika varianter. På bilden syns dock inte ett sexpack med OPI Juicies (gudomligt väldoftande handlotions) i ministorlekar. Dem ska jag lukta mig igenom när förkylningen släppt!Jag kunde inte hålla mig från att swatcha lite på naglarna. Allt är målat ovanpå H&M Goddess on Stage, som för övrigt är kvar på lillfingret och tummen. Pekfingret är China Glaze Stella, långfingret Let's Groove och ringfingret är H&M Glamarama.
Stella och Glamarama är alltså inte så lika varandra som jag hade trott. Goddess on Stage och Let's Groove är dock himla lika, fast Let's Groove har mer rosa/lila skimmer i sig och blir därmed snyggare. Iofs får man tänka på att Goddess on Stage är inne på sin tredje dag här och är därmed lite matt.På långfingret har jag H&M Fashionista och på ringfingret är China Glaze Coconut Kiss, som jag trodde skulle vara väldigt lika men som till min glädje inte är det. Och så mycket snyggare Coconut Kiss är! Ojoj, vilken tur att jag äntligen beställde det...Lite snabb nail art gjorde jag också, ville testa verktygen också. Här har jag använt prickverktyget och China Glaze Passion. Började i nederkant på nageln och fortsatte bara göra prickar allt medan det blev mindre lack kvar på verktyget. Fy fan vad snyggt det blev!Här provade jag en nail art-pensel och doppade i H&M Glamarama, gjorde lite diagonala streck som i all hast och slarvighet blev helt ok! Prickarna är såklart med verktyget.

Sådär ja!

7 kommentarer:

Lina/Karusell sa...

Va kul med massa lack! Ser härligt ut med olika lila på olika naglar. Men hur ser ett prickverktyg ut? :)

Marie sa...

Lina: Du menar inte.. :) Jag tyckte också det var snyggt! Nu har jag rätt många i lila-skalan, och rätt många blå/turkosa så det lär absolut bli manikyrer med naglar i olika färg framöver!
Det är så simpelt, det är ett plasthandtag och ändan är en metallspets som slutar i en liten kula. I varje ände finns en kula, i olika storlekar. Det är så mycket bättre än t ex tandpetare!

Josephine- Makeuponista sa...

Vilka härligheter! Har själv ett prickverktyg och det är jättekul och enkelt =)

marinamake sa...

Ohhh vilken härligt stor beställning, måste vara som på julafton! Catherine the Grape har jag också, den är jättefin! Sen har du beställt flera som jag också suttit och fluktat på, särskilt de lila och turkosa.

Tråkigt att du är så förkyld, igen. Hoppas du kryar på dig snart! Nu har du jag iallfall nåt att roa dig med medans du sitter hemma och snörvlar ;-)! kryapådigkramen!

Marie sa...

Josephine: Jaa! :D Visst är det? Jag vill pricka allt nu :)

Marina: Verkligen.. Oftast blir jag besviken om inte julafton inte är lika nagellacksstinn :)
Catherine the Grape och Coconut Kiss är två lack jag har väntat skitlänge på att beställa, har struntat i dem flera gånger förut. Fattar inte varför, för jag har ju vetat att de är jättevackra!
Vi verkar onekligen har rätt lik nagellackssmak :)

Ja, fy fan. Men idag känns det onekligen som jag är på bättringsvägen! har faktiskt lunchat med en kompis på stan, det var trevligt :)
Kram på dig också!

Fru Choklad sa...

Oh vilken dunderbeställning! Ljuvligt! Måste kännas bättre än julafton. (Man vet att man verkligen vill ha varenda grej liksom) Let's groove har jag gluttat på vid ett par tillfällen och den verkar väldigt snygg. Rodeo Fanatic ser också härlig ut.
Själv har jag köpt "Young punk" från nya MAC-kollektionen idag. En riktig godbit det med ;)

Marie sa...

Fru Choklad: Jag håller med, man får ett paket där varje liten grej var önskad och efterlängtad. Let's Groove verkar riktigt lovande på naglarna också, skimret drar lite åt vinrött så den blir perfekt för hösten. Ja, MAC:s svarta släpp innehåller mycket åtråvärda grejer... :)