BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 27 juni 2009

KotD: Grön och vit tapet

God helg, ni solstinna skönhetsläsare!
Jag sitter på mitt jobb i taxiväxeln och blir kvar till den respektabla tiden fyra på morgonen. Så glad jag blev när jag upptäckte ett ofärdigt inlägg, med bilder. Dags att publicera. Senaste NotD jag publicerade var det gamla gröna Wet 'n' Wild 416A, och här vill jag visa ett Konad-försök.
Jag använde ett lite tapetliknande mönster från Konad-platta nr M73. Det är tillräckligt stort för att täcka mina naglar, med den längden de hade då. Det vita lacket är Konads egna speciallack i miniflaska, det heter nog bara White.
Ni ser att det blev kladdigt på ringfingret, och det skyller jag på att detta bara var en test-Konad. Jag testade mina nya plattor med lacket jag hade för tillfället, och hittade inte mitt snabbtorkande överlack på en gång utan fick ta mitt Depend-överlack som löser upp Konadikyren mer. Ännu fulare är dubbelstämpeln på lillfingret här nedan, först tog jag
silverlack, suck...
Hur som helst! Jag gillar motivet, det var hyfsat lätt att få snyggt. Jag saknar verkligen nagellack för Konadstämpling i guld respektive grönt, det hade varit snyggare till den här Konadikyren bland annat.

7 kommentarer:

Karin sa...

Haha, underbart om det skulle visa sig vara grisar när du får barn! Helt fantastiskt söta är de iaf.

Och vilka snygga naglar! Måste nog läsa lite mer för att fatta hur du får till dem.

Emma P sa...

Jag tycker att det här blev skitsnyggt verkligen! Och det gör ju verkligen inget om det inte blir helt perfekt alltid, sällan nån granskar naglarna på en IRL.

naildesign sa...

sv: jo det hade jag kunnat räkna med, men eftersom det i den förra inte blev så mörkt ens efter en timme i hår eller i flaskan som det som kom ut ur tuben så blev jag orolig. Och när klumparna inte heller försvann när jag skakade den så blev jag än mer orolig.

Men men, man får helt enkelt köra på nästa gång och se om det blir något eller inte, det verkar iallafall som att det inte bara är du som skulle köra på, så det verkar ganska ofarligt som tur är. Tack för kommentaren!

Marie sa...

Emma P: Tackar!
Ja, du har ju rätt allt som oftast, men den här manikyren blev det annorlunda med! Eftersom det vita blev utkladdat på ett finger, så syntes det mer på långt håll/i ögonvrån, för det blev liksom ett helt fält av vitt! Tokigt! :)

Emma P sa...

Aha, det var ju synd... Men jag tycker iaf att det blev snyggt:)

Sminkan sa...

Jag har Konads speciallack i guld och det är sååååååå skirt att detinte är värt att använda. Prova med det guldfärgade från ChG metalliska kollektion, hette det Passion?

Marie sa...

Sminkan: Jag tackar! Då ska jag inte skaffa det! Jag är ju ute efter ett guldlack, sådär i allmänhet, och jag vet vilket du menar men det har inte riktgt rätt guld-nyans, det är ju mer silvrigt med guldiga toner... Men å andra sidan, funkar det bra med Konad så har man ju två flugor i en smäll..