BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 27 juni 2009

Tre beautyköp av rang

En skönhetsblogg är ett utmärkt ställe att skryta och glädjas över sitt nya smink. Jag berättade i senaste inlägget om min stora Everyday Minerals-beställning, och här tänkte jag att jag kan prega in hela tre olika sminkinköp. Härliga tider!



Nagellack från Head2Toe

Ungefär samtidigt som jag klickade hem super mega custom personal kit [...] från Everyday Minerals klickade jag även hem en laddning lack från Head2Toe. Jag har inga bilder att dela med mig av, men leta för all del upp dem på NailGal om någon nyans låter spännande! Bilder kommer välan allt eftersom, när de kommit hit...

- Misa Let's Go Green (ljust äppelgrön med en massa gulgyllene skimmer)
- Misa Happy Happy (gult krämlack)
- Misa Heaven White (kritvitt)
- Color Club Ultra Violet (rödlila med blå skimmerskiftningar)
- Orly Dazzle (silver)
- Orly Prisma Gloss Silver (överlack med prismatiskt mikroglitter)
- China Glaze Tantalize Me (varmt lavendellila med blå skiftning)
- China Glaze Fast Forward Top Coat (snabbtorkande överlack)
- China Glaze Sexy in the City (blåturkos med aquaskimmer)



Manly-paletten, känd från ebay

Sminkan och Lina på Make it Fab har båda använt den här ögonskuggepaletten med 120 färger med goda resultat. Jag har ett sug efter färgstarka matta färger, speciellt efter att ha sett det här ögat i full blom. Jag letade upp den på ebay (sökte helt sonika på Manly), hittade en lång lång lista med paletter till priser mellan 19 och 27 dollar och klickade hem en för $19,98. Jag fick just ett mail om att den är skickad (vilket är ca tolv timmar efter att jag beställde) men eftersom den ska hela vägen från Kina kan det ta ett tag (10-28 dagar enligt säljaren ray.spot).

Bilden kommer från ebay



Make Up Store


Under en lång period har jag saknat en täckande och matt kritvit skugga. Jag har ofta velat ha en ren och ljus grund för vissa av mina skuggor. En pressad skugga ville jag ha, och eftersom jag sett t ex Micromiss använda Make Up Stores pressade microshadow White så måste den ju vara bra! Skuggan Deadly skaffade jag också, för ögonbrynen. Hoppas den blir bra, jag har saknat en bra pigmentrik pressad skugga för ögonbrynen. De två läppglansen var oerhört impulsartade inköp. Det korallfärgade visade sig inte alls ha samma klistriga konsistens som jag uppskattat hos mitt andra Pot Gloss, och glitterpartiklarna (som för övrigt inte syns på läppen) gillar jag inte alls. Tuben med mörkt plommonlila Casa är oerhört dramatiskt och snyggt med sitt skimmer och sin glans, frågan är bara om jag hittar tillfälle att bära det så ofta.
Båda var på rea, hehe?



Microshadow White och Deadly, Pot Gloss Pop och Gloss Lips Casa.

5 kommentarer:

Caroline sa...

Svar: Åh vad mycket roligt du köpte då! :D Jag har faktiskt aldrig provat något gloss från MUS förut så jag kan inte riktigt jämföra med deras övriga sortiment. Men jag gillar glosset väldigt mycket, färgen är underbar och jag upplever inte glittret som något problem alls! :)

Lina sa...

Ohh vad mycket roligt du har shoppat! Manly paletten är toppen och det finns riktigt många matta skuggor. Jag tycker att det kan vara lite mer svårjobbat med matta skuggor men men....
MUS här i stan har inte rea än...typiskt!

Marie sa...

Caroline: Ja, men det var ju tur :) Deras gloss har i allmänhet skiftande konsistens beroende på vilken nyans man köper, gäller även läppstiften (och ögonskuggorna) så jag borde ju egentligen ha känt på det innan jag köpte det... Glittret känns som en ofrivillig läppeeling på mig :)

Lina: Jag är nöjd över att jag köpte den, det må jag säga. Jo, det är lite mer jobb bakom, men det är jag beredd på!
Äsch, det kommer när det kommer. I Lund var det många blå skuggor som reades ut, såg jag.

Kerstin sa...

Paletten ser så fantasiskt fin ut! Ska bli jättekul att se alla fina sminkningar med den =)

Unknown sa...

Kerstin: Ååh, vad snällt sagt! Då ser jag fram emot att använda den :)